Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Ionut asteapta ca viata sa nu-l mai tina la poarta

Ionut Dragomir este un tanar a carui viata nu i-a oferit prea multe, insa singurul tel de pana acum a fost cel de a-si intretine familia si de a-i crea fiicei sale, Alexandra, conditiile necesare pentru a putea sa se dezvolte.

Tocmai de aceea Ionut a ales sa lucreze ca sofer de TIR pentru a putea produce suficient de multi bani care sa asigure traiul familiei sale. Nu castiga mult, dar ii ajungeau banii cat sa plateasca chiria apartamentului in care acestia locuiesc si cheltuielile aferente, iar viata lor decurgea greu, dar normal ca in orice familie.

Chinul a patruns in casa lor in luna octombrie 2013, cand Ionut a aflat ca sufera de cancer pulmonar. Zecile de ore petrecute in camion, stilul de viata nesanatos, lipsa unei alimentatii corecte l-au adus pe Ionut in imposibilitatea de a mai putea fi stalpul familiei sale. Venitul celor trei nu depaseste cu mult 600 de lei, bani proveniti din concediul medical. Cu aceasta suma Ionut nu isi poate permite nici macar sa achite cheltuielile casei. A acumulat restante de peste 1000 de euro la chirie si multe alte sute la intretinere, acum, cu toate problemele de sanatate, risca sa fie evacuat din casa.

Are nevoie de 26000 de lei bani cu care Ionut trebuie sa isi cumpere viata. Tratamentul cu citostatice a fost oprit astazi la decizia medicului sau pentru ca este necesara inceperea de urgenta a etapei doi – iradierea. Insa aceasta interventie trebuie facuta la o clinica privata, care are aparatura necesara pentru a putea sa-i faca tratamentul. Un aparat special ii poate iradia celulele canceroase, fara sa afecteze si inima care este deja bolnava.

Sperantele Alexandrei, fiica lui, sunt mari. Are doar 13 ani si se roaga in fiecare seara ca taticul ei sa fie sanatos si sa poata din nou sa se joace cu ea. Il vede bolnav dar gaseste puterea sa ii zambeasca si sa-l incurajeze. Ionut incearca sa fie tare si sa nu le transmita celor din familia lui durerea provocata de boala si de gandul ca intr-o zi s-ar putea sa-i lase singuri.

Tot ce isi doreste este sa poata sa treaca cu bine peste aceasta boala, care-l tine in loc si care-l face sa dispere. Are doar 40 de ani si teoretic toata viata inainte.

Viata lui este in mainile noastre, ale mele, ale tale care acum citesti acest articol. Putem sa-l ajutam donand orice suma sau macar sa-i oferim un sfat, o incurajare.

Putem sa-i indeplinim impreuna cea mai mare dorinta: sa fie alaturi de Alexandra. Donand in contul special deschis de fratele sau, Dragomir Alexandru Andrei.

Doneaza-i lui Ionut o sansa la viata

Cont: RO15INGB0000999901587852
Titular: Dragomir Alexandru Andrei
Banca: ING





Puteti sa il contactati pe Ionut la numarul de telefon: 0722.254.744 sau pe email la adresa: a.adragomir@yahoo.com.

Nota: Teo Trandafir si echipa site-ului TeoTrandafir.com nu sunt in niciun fel implicati in strangerea de fonduri. Singurul nostru scop este sa promovam cazurile in cadrul campaniei „Pot ajuta o minune„.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top