Connect with us

Revistateo.ro

Invata sa flirtezi din nou dupa o despartire

Cuplu

Invata sa flirtezi din nou dupa o despartire

Sfarsitul unei relatii poate insemna un capitol nou in viata ta. Dupa perioada grea de dupa despartire exista momentul in care vei incepe iarasi sa iesi la intalniri. Este firesc sa fii neatenta la acest capitol dupa ce te-ai despartit de partenerul cu care ai impartit si bune si rele ani de zile. Dupa ce toata atentia ta a fost acordata fostului, flirtul cu o persoana noua iti va parea ciudat.

Fii relaxata

In primul rand, nu iti face griji cu privire la abilitatile tale de a flirta. Totusi, perioada de timp in care ai fost intr-o relatie iti poate altera abilitatea de a discuta cu persoane noi. Trebuie sa privesti aceasta noua etapa din viata ta ca o experienta inedita si ca o oportunitate de a invata lucruri noi. Nu iti ascunde emotiile cu care te confrunti atunci cand vorbesti cu cineva si nu pune prea multa presiune pe tine in incercarea de a face o impresie buna. Foarte important este sa nu „cersesti” acea intalnire si sa mergi unde te duc apele.

CITESTE SI: Cele 3 miscari care fac fericit ORICE BARBAT. Cum poti avea o VIATA SEXUALA reusita

CITESTE SI: SPORTUL te ajuta sa ai o VIATA SEXUALA mai buna
Mentine contactul vizual atunci cand porti o conversatie cu cineva care te atrage si arata-i ca esti interesata de respectivul. Poti adauga o nota indrazneata discutiei prin mutarea contactului vizual catre gura persoanei cu care discuti. Specialistii britanici din domeniul relatiilor spun ca acest lucru inseamna o anumita aprobare sexuala. Incearca sa conversezi normal, simplu, fara emotii.

Doar asa vei indeparta presiunea pe care o resimti cand te vezi cu cineva pe care il placi. Ofera-i un compliment, cere-i parerea asupra unui fapt divers si intreaba-l ce a mai citit in ultima vreme. Pe langa toate astea poti sa ii zambesti si sa razi la glumele lui, asta daca sunt reusite. Asa se va crea o atmosfera relaxanta si el va intelege ca il placi.
Ai grija la limbajul trupului
Limbajul trupului este o parte importanta a flirtului. Poate nu iti vine sa crezi dar mai bine de jumatate din mesajele pe care le trimiti catre o persoana cu care flirtezi le transmite corpul, nu vocea. In timpul conversatiei tine-ti corpul indreptat catre persoana cu care discuti, stai cu bratele relaxate si zambeste natural. Acestea ii arata lui ca esti interesata de el si esti dispusa sa il cunosti mai bine.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top