Connect with us

Revistateo.ro

TEO live

Interviu cu Alexandru Arsinel: Sotia mea a cazut si s-a lovit rau la cap

Una din cele mai mari legende ale teatrului romanesc, Alexandru Arsinel, a fost invitat de Teo Trandafir la cererea publicului la o sesiune live pe Facebook.

Arsinel: In luna iunie am suferit o noua operatie

Deosebit de incantat de interesul lumii online pentru viata sa, Alexandru Arsinel a acceptat cu mare bucurie chemarea publicului si a acceptat sa fie prezent timp de 30 de minute alaturi de Teo Trandafir si fanii sai de pe Facebook.

Arsinel le-a povestit celor care au urmarit sesiunea LIVE pe Faecbook ca nu este o persoana activa pe retele de socializare si ca pentru a compensa aceasta lipsa de informatii provenite de la el, a scris o carte unde s-a „spovedit” si le-a povestit admiratilor sai viata sa.

In curand se implinesc 50 de ani de cand a cunoscut-o pe sotia sa pe care Alexandru Arsinel o adora.

Teo a fost curioasa sa afle care este secretul longevitatii unei relatii, in conditiile in care astazi se poate divorta foarte usor la notar, dar si cum de reuseste sa fie atat de calm cand este vorba de sotia sa care recent a suferit un incident.

Alexandru Arsinel: Sotia mea a cazut si s-a lovit la cap

„M-am speriat ingrozitor! Sotia mea are un talent de a nu se plange de nimic, dar acum a fost cum nu am vazut-o niciodata in viata mea.”

In materialul video de mai jos gasiti interviul complet in care Arsinel ne povesteste despre sotia sa, cariera, viata si starea sa de sanatate.

Interviu Alexandru Arsinel – Despre viata, dragoste, sanatate si tehnologie

Alexandru Arsinel s-a nascut in 4 iunie 1939, are 77 de ani si inca activeaza ca actor si director in teatrul romanesc.

Revista TEO alaturi de Teo Trandafir isi propun ca ocazional sa scoata in fata marile valori si sa le aduca in casele dumneavoastra.

Daca aveti propuneri noi pentru vedete sau artisti care sa apara la Facebook LIVE cu TEO, asteptam mesajele voastre pe adresa redactie@teotrandafir.com.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TEO live

To Top