Connect with us

Revistateo.ro

vanzare copil

Inedit

INCREDIBIL: Si-a scos propriul copil la VANZARE in MICA PUBLICITATE

O mama din Slocalitate Dumeni, Botosani a socat prin gestul sau. Aceasta si-a scos propriul copilul la vanzare, printr-un anunt dat la ziar.

Mihaela s-a casatorit la varsta de 20 de ani, atunci cand a avut si primul copil. La scurt timp, femeia mai aducea pe lume inca un prunc, moment in care tatl copiilor a ajuns dupa gratii.

Situatia femeii parea sa se redreseze dupa ce a cunoscut un alt barbat, cu care a mai facut inca un copil. Probleme au inceput insa in momentul in care omul a spus ca nu mai este de acord sa ii creasca si pe copiii ce nu-i apartin.

„Ajutati-ma sa gasesc o familie care sa vrea sa aiba grija de Cristian.

Ma doare sufletul si nu vreau sa-l dau, dar din cauza scandalului sunt nevoita sa dorm pe la rude”, au fost primele cuvinte ale Mihaelei, relateaza monitorulbt.ro.

„Nu mai vrea sa ma tina in casa lui cu toti trei baietii. Ma primeste doar daca scap de cel mare.”, a adagat aceasta, conform libertatea.ro

A plecat de acasa si s-a dus sa locuiasca impreuna cu parintii insa cerurile au continuat si in prezent locuieste la o sora.

„Apar si aici probleme. Am copii mici, mai fac nazbatii si parintii nu vor sa ma mai tina in casa.

Drept urmare, nici macar parintii ei nu au mai vrut sa o tina sub acoperisul lor, astfel ca a trebuit sa mearga mai departe in cautarea unui adapost.

De câteva zile stau la o sora la Broscauti.”, a declarat aceasta potrivit monitorulbt.ro.

Femeia a declarat ulterior ca ar renunta la varianta aceasta daca cineva cu suflet mare sau institutiile statului i-ar oferi o camera unde sa isi poate creste fara scandal copiii.

Cum vi se pare acest gest socant?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top