Connect with us

Revistateo.ro

romanca

Inedit

INCREDIBIL! O romanca, absolventa de facultate in UK, umilita in ultimul hal pe nedrept

Alecsandra Puflea, o romanca de 22 de ani, a rezervat o camera de hotel in Marea Britanie, dar cand a ajuns cu iubitul ei i s-a spus „Ne pare rau, dar nu primim romani”.

CITESTE SI: Ce lucruri rele ți se pot întâmpla în vacanță. Majoritatea românilor întâmpină problema de la punctul 2

Tanara a vrut sa rezerve o camera de hotel pentru ea si iubitul ei in Hull, dar aceasta spune ca a fost intoarsa de la receptie dupa ce personalul de la intrare a aflat ca este romanca.

Absolventa a Universitatii Hull, specializarea criminalistica, a rezervat camera de la Holiday Inn online, dar cand a ajuns la hotel receptionistul i-ar fi spus „Imi pare rau, dar nu acceptam romani”.

Se pare ca hotelul a introdus o politica de selectie a clientilor, iar cei banuiti ca ar intreprinde activitati ilegale ar fi intorsi din drum. De ce ar fi refuzata o tanara din Romania? Se pare ca personalul hotelului ar fi banuit-o pe Alecsandra ca ar fi inchiriat camera pentru prostitutie.

” A fost cea mai socanta si cumplita experienta din viata mea”, a spus Alecsandra, citata de telegraph.co.uk. „S-a uitat o secunda la buletinul meu si mi-a spus ca nu pot sta in hotel. Am incercat sa-i arat permisul de conducere din Marea Britanie, dar mi-a raspuns repede ca nu ma pot caza acolo pentru ca sunt din Romania”, a continuat tanara.

„Eram confuza si nu intelegeam de ce fac asta. Erau si alti clienti in jurul meu, asa ca m-am simtit jenata, caci nu voiam sa-mi fac tara de rusine”.

Abia cand romanca a mers la politie pentru a depune plangere a aflat cu stupoare adevaratul motiv pentru care a fost intoarsa din drum la receptie.

„Am fost foarte suparata cand am aflat de ce mi-au spus de fapt sa plec. Nu toate romancele sunt prostituate si chiar daca parea oarecum logica explicatia lor, tot o consider o forma de discriminare si este total gresit ce fac acolo. Nu te poti lua de toata lumea din cauza nationatilatii unora.”

Debra Hutchins, manager la Holiday Inn Express, a refuzat sa comenteze pe aceasta tema, insa a spus ca Alecsandra nu a fost data afara din hotel din cauza discriminarii rasiale.

„Hotelul ar trebui sa-si schimbe politica si ar trebuie sa-si revizuiasca opiniile fata de romani. Aceasta forma de discriminare este foarte, foarte gresita si daca vor sa continue cu asta, ar trebui macar sa o faca astfel incat sa nu i se mai intample si altcuiva ce am patit eu”, a mai adaugat tanara de 22 de ani din Romania.

Sursa foto telegraph.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top