Connect with us

Revistateo.ro

Gest emotionant al autoritatilor italiene dupa ce Andreea Cristina Zamfir a fost rastignita acum 2 ani

Stiri

Gest emotionant al autoritatilor italiene dupa ce Andreea Cristina Zamfir a fost rastignita acum 2 ani

In urma cu doi ani, Andreea Cristina Zamfir era violata, omorata si rastignita in Florenta.

Familia ei din Romania a fost socata cand a aflat din presa ca Andreea s-a dus, ca a fost omorata cu o asemenea cruzime. Astazi, la doi ani de la moartea tinerei, autoritatile italiene fac un gest emotionant in memoria fetei de 26 de ani.

Gest impresionant al autoritatilor italiene in memoria romancei

Pe 25 noiembrie va avea loc Ziua Internationala pentru Eliminarea Violentei Impotriva Femeilor, iar primaria din Florenta va numi un parc in memoria romancei de 26 de ani crucificata in acest oras. Tot pe 25 noiembrie va fi descoperita si o piatra funerara in memoria tinerei.

Andreea Cristina Zamfir a fost gasita rastignita pe cruce pe 5 mai 2014. Crima a avut loc sub un pod de pe autostrada A1 la Ugnano. Andreea plecase in Italia din Drobeta Turnu Severin, unde a lasat doi copii mici in grija bunicii. Daca era gasita la timp, Andreea mai traia. Fata a avut o moarte chinuitoare.

Decesul ei a fost provocat de o hemoragie interna produsa de actele de tortura. In legatura cu aceasta crima a fost arestat un cetatean italian, Riccardo Viti, un instalator de 55 de ani. Viti avea mania sa isi tortureze prostituatele, iar fata care a ales o cale neortodoxa a fost victima perfecta, nota in 2014 stirileprotv.ro.

Barbatul care a omorat-o pe Andreea a mai comis alte 9 acte de agresiuni sexuale asemanatoare, iar victimele sale au iesit la lumina dupa ce toata lumea a aflat de tragedia Andreei. Romanca noastra a murit pentru 30 de euro si, conform unor apropiati de-ai ei din Italia, fata nu se apucase dintotdeauna de cea mai veche meserie din lume.

CITESTE SI: A murit din cauza unui obicei pe care il are majoritatea

In urma acestei drame, multi internauti au scris ca femeia isi merita soarta pentru ca si-a lasat copiii si a plecat sa se prostitueze in Italia, insa cine suntem noi sa ii judecam pe semenii nostri? Astazi, Andreea nu mai e, si indiferent cum isi castiga existenta, sunt doi copii care nu o vor mai vedea niciodata pe mama lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top