Connect with us

Revistateo.ro

Sora lui Mariah Carey, arestata pentru prostitutie

Stiri

Sora lui Mariah Carey, arestata pentru prostitutie

Lovitura dura pentru Mariah Carey! Sora ei a fost arestata intr-un dosar de prostitutie, anunta TMZ.com. Femeia a sunat-o urgent pe cantareata sa o ajute, dupa ce politia a dat ochii cu ea.

Mariah Carey nu mai tine legatura cu sora ei, Alison, de cativa ani. Cele doua s-au tot certat, iar Alison nu a suportat niciodata celebritatea de care se bucura renumita solista. Conform presei tabloide din America, Alison ar fi seropozitiva si s-ar prostitua de mai multa vreme prin diferite hoteluri din SUA.

Sora lui Mariah Carey isi atragea clientii cu una din melodiile vedetei

Intr-unul din anunturile publicitare ale lui Alison, in varsta de 55 de ani, femeia acuzata de prostitutie facea referire la o piesa de-a surorii sale, „Fantasy”. Politia a stat de vorba cu mai multi clienti, dupa ce i s-a pus la cale o inscenare. Un politist s-a prezentat la Alison la hotel pentru a-i cere servicii sexuale si a negociat cu sora cantaretei suma de la care porneste de obicei cand se vede cu cineva.

Politistul i-a anuntat imediat pe colegi, iar femeia a fost incatusata. Alison a incercat sa se apere laudandu-se ca este sora lui Mariah Carey, insa nu a reusit sa obtina clementa din partea autoritatilor, ba dimpotriva.

Pana sa fie prinsa de politie, Alison Carey se intretinea din prostitutie

Pana sa fie prinsa de politie, Alison Carey se intretinea din prostitutie

Toti clientii lui Alison, obligati sa mearga la medic

Surse ale site-ului TMZ sustin ca Mariah Carey ar fi contactat virusul HIV deoarece facea sex neprotejat cu toti clientii. Toti barbatii care au apelat la serviciile sexuale ale femeii sunt obligati acum sa treaca nu doar la politie, ci si la medic pentru analize de sange.

„Am nevoie de ajutorul tau. Nu ma abandona asa”, a rugat-o Alison pe sora ei, dorind sa scapa din viata mizerabila a carei captiva a devenit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top