Connect with us

Revistateo.ro

incredibil invata cum sa gestionezi stresul din viata ta

Sanatate

Incredibil: învaţă cum să gestionezi stresul din viaţa ta

Stresul poate cauza probleme de sănătate grave, apariţia anumitor cancere este doar una dintre ele, aşa că trebuie să ne gândim la câteva etape prin care putem minimiza efectele acestuia sau chiar să le rezolvăm.

CITEŞTE ŞI: ŞTIAI CĂ FETUŞII FAC ASTA CÂND MAMA ESTE STRESATĂ? 

Situaţiile stresante de gravitate mare cum ar fi: decesul cuiva drag, divorţul, o boală grea de care suferă o persoană apropiată, şomajul sau problemele financiare, lipsa unui partener afectiv, o sarcină cu probleme, se rezolvă doar cu ajutorul medicului specialist.

Indicaţiile generale pentru a reuşi să gestionăm situaţiile stresante constau în dezvoltarea inteligenţei emoţionale, a comunicării, a schimbării unor comportamente sau a preocupărilor. Hobby-urile sunt din nou foarte importante. Atunci când consideraţi că treceţi printr-o situaţie stresantă acestea va pot oferi momente de linişte, de relaxare.

Recadrarea sau schimbarea unghiului din care privim anumite situaţii poate avea efecte eficiente în combaterea stresului. Evaluarea carierei este şi ea importantă în acest caz, din punct de vedere al aşteptărilor salariale sau a poziţiei în cadrul companiei. Iar în funcţie de ce descoperiţi să încercaţi să schimbaţi locul actual de muncă, să va completaţi studiile sau să va schimbaţi domeniul de activitate.

Sportul este deasemenea foarte important, va poate ajută de la îmbunătăţirea stării de sănătate fizică şi psihică. Este foarte important să găsiţi acel sport pe care îl puteţi face cu zâmbetul pe buze pentru că efectul acestuia să fie maxim.

Înainte de orice este bine să va gândiţi la propria problema şi la modul personal în care puteţi ajunge să gestionaţi situaţia stresantă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top