Connect with us

Revistateo.ro

Pune o jumătate de ceapă la cuptor, după care folosește-o pentru a scăpa de o problemă pe care multe persoane o au. Iată despre ce este vorba.

Naturiste

Încălzește o jumătate de ceapă la cuptor și folosește-o pentru a scăpa de o problemă comună și supărătoare

Ceapa este un aliment ce poate fi folosit și în afara bucătăriei. Dacă ai un furuncul de care trebuie să scapi, atunci ceapa poate face minuni. Iată ce ai de făcut pentru ca rezultatele să nu întârzie să apară.

Încălzește o jumătate de ceapă la cuptor și folosește-o pentru a scăpa de o problemă comună și supărătoare

Furunculul este o problemă pe care multe persoane o au. Din fericire, există mai multe remedii naturiste pentru a scăpa de această problemă supărătoare. Spre exemplu, ai putea folosi o jumătate de ceapă în acest sens. Pune-o la încălzit la cuptor, după aceea desprinde câteva foi și aplică-le pe zona afectată. Prinde-le cu un pansament și lasă-le să acționeze pentru 5 sau 6 ore.

Chiar și usturoiul poate fi un remediu natural pentru a scăpa de furunculul supărător. Ia 3 căței de usturoi, pisează-i bine, după care aplică pe zona cu probleme pasta obținută. Astfel durerea nu va mai fi una suprătoare și ulterior, după câteva aplicări, infecția poate fi drenată.

Și ceaiul de gălbenele te poate ajuta. Aplică pe furuncul comprese cu ceai de mușețel. Așteaptă 30 de minute pentru a acționa. Este indicat să aplici aceste comprese de 3 sau 4 ori pe zi.

CITEȘTE ȘI: Vrei să-ți crească părul mai repede? Folosește ceapă și usturoi. Iată ce trebuie să faci

CITEȘTE ȘI: De ce sa-ti pui ceapa in jurul gatului cand te bagi la somn

Ceaiul negru poate fi de un real ajutor în cazul persoanelor care vor să scape de furuncul. Ia câteva lingurițe de ceai negru, pune-le într-un tifon, apoi în apă fierbinte. După aceea, aplică tifonul cu ceai pe furuncul pentru 30 de minute. Procesul se va repeta după alte câteva ore.

Propolisul este un antibiotic natural. Este bine ca persoanele ce se confruntă cu această problemă să consume de trei ori pe zi propolis. Cantitatea recomandată este de 30 de picături pe zi. Ai grijă, însă! Unele persoane pot fi alergice la propolis, așa că testează-te înainte pentru a nu avea probleme.

Așadar, pentru a scăpa de furuncul, poți folosi unul dintre remediile de mai sus.

Sursă foto: pixabay.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top