Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

În ziua nunții, mirele și mireasa făceau câteva fotografii. La un moment dat, mirele a dispărut. Ce s-a întâmplat

În ziua nunții, Brittany și Clayton și-au rezervat un moment pentru o ședință foto. Au mers la marginea unui lac, într-un peisaj de poveste, în care să realizeze cele mai frumoase amintiri din marea lor zi. Au luat și fotograful cu ei și au început ședința foto.

În timp ce mireasa făcea fotografii singură, ea l-a văzut pe soțul ei că se îndreaptă spre apă. La început a crezut că face o glumă.

În timpul ședinței, trei copii i-au urmărit, chicotind și glumind pe lângă ei. Doar că joaca putea să se transforme într-o adevărată tragedie dacă mirele nu ar fi fost atât de atent.

„Mi-am ținut ochii ațintiți pe ei, doar pentru că erau foarte aproape de apă.”, a declarat Clayton Cook pentru BBC.

Clayton a spus că aștepta ca fotograful să termine cu mireasa și să vină rândul său. În acele momente a observat cum doi dintre copii stăteau pe marginea râului și priveau în apă și arătau cu degetul. Când s-a apropiat de ei

„Când am ajuns acolo, ei se uitau în apă. Atunci l-am văzut pe unul dintre băieți. Era în apă, se lupta, încercând să-și țină capul deasupra apei și bătea din mâini. Nu am mai stat pe gânduri și am sărit în apă.”, a declarat bărbatul.

Mirele l-a prins de mână, l-a scos la mal și s-a asigurat că este bine. În acest timp, fotograful a fost atent și a îndreptat obiectivul aparatului foto spre întreaga scenă. Imaginile au fost postate pe internet.

Cum a fost surprins mirele în ziua nunții

Sursa: Hatt Photography/ facebook

„Un strigăt special către mireasa de aseară, Clayton! În timp ce realizam imagini de nuntă, acest tip mic a fost împins în râu de un copil. Până când mireasa a observat și a strigat, Clayton a sărit deja și l-a adus la mal în siguranță. Acțiunea lui rapidă l-a salvat pe micuțul care se străduia să înoate. Bine, domnule!”, a spus Darren Hatt, fotograful.

Articole pe aceeași temă: Fotografii de nuntă spectaculoase realizate într-un loc la care nu te-ai fi gândit

Ce ați auzit este adevărat! Ziua nunții vine și trece repede. Ce va rămâne pentru totdeauna sunt amintirile vii, păstrate în fotografii. Ziua nunții este specială atât pentru mire, dar mult mai intens trăită de mireasă. Poartă rochia albă, pe care nu mai are ocazia să o afișeze la niciun eveniment. Cel puțin, așa m-am simțit eu.

Oricât de mult timp ai avea la dispoziție, niciodată organizarea nu va fi perfectă. Realizezi după ce a trecut evenimentul câte ai fi putut să faci și câte ai fi schimbat. Însă, trecutul e trecut! Ce nu trebuie să regreți vreodată este alegerea fotografilor. Eu nu regret nicio clipă!

CITEȘTE ȘI: Fotografii de nuntă spectaculoase realizate într-un loc la care nu te-ai fi gândit

În ziua nunții, am avut un ghinion teribil. A plouat torențial, așa că vremea a avut grijă să-mi strice planurile. Însă, nimic nu-ți poate ruina „albumul foto” atât timp cât ai ales fotografii potriviți, care vin cu ideile salvatoare. Așa se face că a urmat ședința foto, la o lună după nuntă.

Niciodată nu mi-aș fi imaginat că într-unul dintre cele mai vechi orașe ale țării, poți să realizezi o ședintă foto atât de frumoasă și veselă. Aici este tot meritul lor, al fotografilor. Ei au ales orașul Slatina. În centrul vechi, printre clădiri care te avertizează că stau să cadă, printre uși ruginite și geamuri sparte, au ieșit aceste fotografii spectaculoase. VEZI ȘEDINȚA FOTO AICI!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top