Connect with us

Revistateo.ro

Îmbunătățește-ți circulația cu acest ceai

Stiri

Îmbunătățește-ți circulația cu acest ceai

Ceaiul de scorțișoară are numeroase beneficii extraordinare pentru organism, iar cel mai important dintre acestea este stimularea circulației sângelui. Circulația necorespunzătoare poate afecta organismul în diverse moduri. Aceasta poate provoca varice, dureri ale articulațiilor, constipație, precum și o gamă largă de alte probleme de sănătate.

CITEȘTE ȘI: CEAIUL CARE TRATEAZĂ PESTE 40 DE AFECȚIUNI

Ceaiul de scorțișoară încălzește organismul în mod natural, iar acest lucru duce la creșterea fluxului de sânge în tot corpul. Totodată, ajută la reducerea nivelului de colesterol din sânge. Potrivit studiilor, o doză de cel puțin 120 de miligrame de scorțișoară pe zi ajută la scădea nivelului total de colesterol, în timp ce îmbunătățește nivelul de colesterol HDL (colesterol bun). Astfel sănătatea inimii este îmbunătățită și bolile cardiovasculare sunt ținute la distanță. Ceaiul de scorțișoară este varianta ideală pentru a-ți proteja inima și sistemul circulator.

Acest ceai are proprietatea incredibilă de a lupta cu eficiență împotriva virușilor și a bacteriilor. Astfel poți îndepărta simptomele răcelii, dar și alte infecții minore. Ceaiul de scorțișoară este renumit și pentru proprietatea sa de a lupta împotriva candidei și a problemelor digestive. De aceea este recomandat să consumi cel puțin o cană pe zi. Scorțișoara conține antioxidanți puternici și anume catechinele. Acestea combat cu succes balonarea, constipația dau și indigestia. Totodată contribuie la absorbția nutrienților în sânge.

Studiile arată că ceaiul de scorțișoară este ideal pentru reglarea nivelului de zahăr din sânge, fiind extrem de benefic pentru persoanele care suferă de diabet. Persoanele care au consumat zilnic cel puțin 6 grame de scorțișoară au avut un nivel al zahărului din sânge mai mic cu 18%.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top