Connect with us

Revistateo.ro

Imagine cu Gina Pistol și Smiley. Cum au comentat internauții

Staruri

Imagine cu Gina Pistol și Smiley. Cum au comentat internauții

O imagine cu Gina Pistol și Smiley face furori pe Internet. Asta în condițiile în care nu e vorba despre cântărețul care este jurat la un show de muzică, ci un emoticon cu un zâmbet.

Smiley (în traducere „zâmbărețul”) este cuplat de presa mondenă cu frumoasa Gina Pistol, fost model și actualmente prezentatoare de show-uri tv la Antena 1.

Gina a postat recent o fotogarfie care dă multe de înțeles, conform cârcotașilor. Vedeta a publicat o poză la InstaStory-ul ei în care apare alături de un emoticon sugestiv mai ales pentru cei care susțin cu tărie că între ea si Smiley există ceva.

În imagine apare cineva care o strânge în brațe pe Gina Pistol, iar în loc să i se vadă fața, vedeta i-a acoperit-o cu un emoticon zâmbăreț.

Cei doi nu au recunoscut oficial nici până acum că sunt împreună. Zvonurile spun că au o relație ferită de ochii lumii, și tot aceleași zvonuri precizează că relația lor este una cât se poate de serioasă și ar putea deveni una cu acte în regulă în curând.

Internauții au comentat pozitiv fotografia postată de vedetă pe Instagram.

CITESTE SI: Ana Baniciu rupe tăcerea după speculațiile că ar fi intervenit în relația dintre Gina Pistol și Smiley

Reacția lui Smiley după ce s-a aflat că Feli este însărcinată

S-a scris că Gina ar fi gravidă. Vedeta a negat

„Nu, nu sunt însărcinată. Tocmai m-ați trezit din somn, m-ați luat pe nepregătite. M-am pus târziu la somn, că am avut filmări”, a reacționat Gina Pistol.

Vedeta a reacționat săptămânile trecute și la insinuările Anei Baniciu, care a vorbit în emisiunea Florentinei Fântânaru despre așa-zisul trio dintre ea, Smiley și vedeta Antenei 1.

„Oamenii judecă foarte mult și nu aș vrea să judece ceva ce nu există, ceva ce nu e. Nu poți să te dai mare cu ceva ce e total greșit, știi?

Între mine și Gina Pistol e o relație ok. Eu nu m-am certat cu Gina Pistol. Singura chestie pe care o am în comun cu Gina Pistol este emisiunea Asia Express.

Legat de tot ce s-a întâmplat pot să spun doar atât: Csf, ncsf (n.r.: prescurtare folosită de tineri pe rețelele de socializare care vine de la „Ce să faci? N-ai ce să faci!”)”, a declarat Ana Baniciu în emisiunea „De-a viața ascunselea” de la Antena 3.

Recent, în presă au apărut informații conform cărora Ana Baniciu și Smiley și-ar fi trimis mesaje intime de sărbătorile de iarnă, iar aceștia ar fi avut o idilă ascunsă de ochii și urechile Ginei.

„Mă bucur pentru ei și chiar i-am scris un mesaj și l-am felicitat. Am împărțit trei ani cu omul respectiv. Sunt doi oameni care se potrivesc, s-au găsit unul pe altul și sincer mă bucur pentru ei. Mi-a raspuns la mesaj, mi-a mulțumit.

Jur pe roșu, chiar mă bucur. Eu în momentul asta sunt foarte ok cu ce am. De ce să nu mă bucur și pentru alt om cu ce are „, a spus Gina Pistol despre fostul iubit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top