Connect with us

Revistateo.ro

Ii intereseaza pe barbati daca femeile sunt epilate

Stiri

Ii intereseaza pe barbati daca femeile sunt epilate? Vezi 5 raspunsuri sincere!

Daca te feresti mereu sa te lasi mangaiata atunci cand nu esti perfect epilata si astepti cu nerabdare sa ai pielea fina ca sa te bucuri de atingerea lui, citeste aceste opinii sincere ale unor barbati! Chiar ii intereseaza pe barbati daca femeile sunt epilate?

„Oare ii place cum imi sta parul?”, „mi-a observat bluza cea noua?”, „oare ce crede despre mine daca nu ma machiez”? Acestea sunt putine din intrebarile din mintea unei femei atunci cand se intalneste cu persoana iubita! Dar cosmarul cel mai mare a multor femei este: „vaai, nu sunt epilata!”, „ce crede daca simte fire de par atunci cand ma mangaie?”.

Ii intereseaza pe barbati daca femeile sunt epilate?

Ei bine, redactorii Revista Teo au intrebat 5 barbati ce parere au despre femeile care nu s-au epilat pe picioare. Cand este prea mult? Conteaza daca prietena sau sotia lor nu s-a epilat de o zi? Isi dau seama de acest lucru dintr-o mangaiere? Am incercat sa descoperim raspunsul la intrebarea: „ii intereseaza pe barbati daca femeile sunt epilate?”

Raspunsul 1

„Niciun barbat nu isi da seama daca prietena lui e epilata! Bine, nu vorbesc de o luna, ci de cateva zile… o saptamana. Credeti ca asta ne intereseaza atat de tare? Vrem doar sa va mangaiem, fara sa va rusinati sau sa va dati la o parte ca… na, nu ati avut cand sa va epilati!”

VEZI SI INTREBAREA ZILEI: Cu par sau epilat?

CITESTE SI: Scapa de durerea de la epilat cu aceste trucuri!

Raspunsul 2

„Ha ha, chiar am patit asta. Si nu zic de neepilat de 2-3 zile, ci ea nu se mai epilase de o luna. Nici nu stiam ce sa fac; cum ii zici elegant: epileaza-te! Si nici nu eram impreuna de mult timp… Pana la urma, ne-am despartit. Mi s-a parut neingrijita. Dar la prietena mea de acum, daca nu s-a epilat 2 zile nici nu observ, imi mai zice ea. Dar nu trece mai mult de o saptamana!”

Raspunsul 3

„Nu m-am gandit niciodata la asta. Banuiesc ca sotia mea e mereu epilata. Sau chiar nu observ eu. Nu cred ca e foarte important, ca doar nu stau sa ii analizez tot corpul. Daca nu m-a deranjat, inseamna ca e ok.”

Raspunsul 4

„Uite, am mai patit asta. Prietena mea se fereste, din cand in cand, cand ii pun mana pe picior, cand mai vedem un film sau ceva. Si i-am zis ca nu are nicio legatura faptul ca tin eu mana pe piciorul ei cu centimentrul ala de fir de par pe care nu il observ. Dar ea tot se teme ca as putea sa nu o mai plac. Eu o iubesc, doar nu o sa ma faca cateva fire de par sa nu mai vreau sa o ating…”

Raspunsul 5

„Nu prea cred ca ne intereseaza de epilat. Da, nu vreau sa ma zgarie cand doarme langa mine… sau sa simt de parca as mangaia o pisica. Dar nici nu am observat la nevasta mea ca i-a crescut parul. Si am mai fost si noi cu cortul, la munte, am mai plecat de-acasa si unde sa se epileze? Dar nu am observat…”

Concluzia? Barbatii nu sunt atat de interesati de picioarele epilate cum cred femeile. Sigur ca da, toti 5 au spus ca atunci cand partenera lor nu s-a epilat de o luna deja incepe sa fie deranjant. Dar atunci cand parul este abia crescut, cam de 5 mm, nimeni nu observa. Asa ca, doamnelor, decat sa va feriti atunci cand vrea sa va puna mana pe picior, mai bine ganditi-va ca el prefera afectiunea si iubire, chiar daca nu ai apucat sa te epilezi in ultimele 3 zile!

Pana la urma, si la barbati, barba de 3 zile este acceptata, nu? Dar acesta este alt subiect, pe care il vom dezbate cu 5 femei, ca sa descoperim ce cred despre barba…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top