Connect with us

Revistateo.ro

Scapa de durerea de la epilat cu aceste trucuri!

Stiri

Scapa de durerea de la epilat cu aceste trucuri!

Ti-e groaza de durere de fiecare data cand mergi la epilat? Iata cum poti scapa de chin cu doar cateva trucuri simple!

Desi ceara reprezinta una dintre cele mai bune solutii de indepartare a parului nedorit, trebuie sa recunoastem ca aceasta metoda de epilat este foarte dureroasa. In functie de rezistenta ta la durere este posibil sa simti mai mult sau mai putin chinul, insa acesta nu este de ignorat.

CITESTE SI: MITURI SI ADEVARURI DESPRE EPILARE

Probabil ca cel mai important lucru pe care il poti face este sa te hidratezi corespunzator inainte de a merge la salon. Atunci cand pielea este hidratata ea se umfla usor si faciliteaza indepartarea firelor de par nedorite. In acel moment agresivitatea procedurii nu mai este atata de mare si experienta este mai placuta. Este indicat si sa te exfoliezi foarte bine inainte de epilatul cu ceara, tocmai pentru ca acumularile de celule moarte, impuritati, transpiratie si praf ingreuneaza indepartarea firelor de par si incarca porii. Acest lucru face smulgerea mai dificila si creste riscul de infectii.

Asigura-te ca nu consumi bauturi alcoolice cu cateva ore inainte de a te epila. Astfel porii tai se strang si retin foliculii cu mai multa putere. De aceea este indicat sa bei inainte de acest proces un ceai sau un suc natural si sa eviti alcoolul.

Exista mai multe tipuri de ceara, in functie de care durerea poate fi mai mare sau nu. Ceara sintetica este mai dura, incarca pielea cu chimicale si se indeparteaza mai dificil. Mergi la un profesionist care utlizeaza ceara naturala, caci aceasta este mult mai elastica si mai benefica pentru pielea ta. In plus, vei simti mult mai putina durere.

Sursa foto: bodymattersware.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top