Connect with us

Revistateo.ro

Iată noua tendinţă în machiaj a sezonului cald

Machiaj

Iată noua tendinţă în machiaj a sezonului cald

Deşi pare usor de realizat, trebuie sa fii atentă atunci când aplici acest machiaj pentru a realiza efectul dorit.

CITEŞTE ŞI: IATĂ CARE ESTE RUJUL ANULUI 2015

Machiajul ochilor ce oferă un aspect lucios este noua tendinţă a sezonului primăvară-vară 2015. Această tendinţă a putut fi observată şi pe podiumurile de modă, în cataloage şi în multe reviste de modă, precum şi campanii fotografice ale unor mari firme.

Culorile potrivite pentru acest tip de machiaj sunt: ochi fumurii, paietele metalice, cum ar fi aurul sau argintul. În schimb, culorile pastelate sunt nuanţele potrivite dacă doreşti ceva mai discret în viaţa de zi cu zi. Cheia este de a obţine un machiaj cu efect lucios. Deşi această tendinţă se poate realiza într-o mare varietate de culori, ar trebui să alegi tonul care ţi se potriveşte cel mai bine. Bineînţeles că trebuie să stii cum să aplici aceste produse.

Aplică un strat subţire de produse, pentru a evita un machiaj prea greu. În acest sens, ideal este să nu foloseşti mult machiaj în acele părti în care nu doreşti să promovezi ridurile, petele şi liniile fine. Aminteşte-ţi că machiajul cu sclipici este un aliat mare pentru a atrage atenţia asupra ochilor.

Expertii în frumuseţe şi machiaj ne recomandă să aplicăm prima dată fardul de ochi obişnuit în culoarea dorită, apoi să dai o atingere lucioasă şi luminoasă în aceeaşi culoare.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top