Connect with us

Revistateo.ro

Iată cura de detoxifiere cu lapte şi fructe

Detoxifiere

Iată cura de detoxifiere cu lapte şi fructe

Cura de detoxifiere cu lapte şi fructe te va ajuta să slăbeşti 2 kg în 3 zile.

CITEŞTE ŞI: TOP 5 ALIMENTE CARE ARD CALORIILE

În cadrul aceasei diete de detoxifiere trebuie să se consume cel puţin doi litri de apă pe zi şi ceaiuri neîndulcite, va ajuta la curăţarea corpului. Cura este contraindicată persoanelor cu probleme hepatice sau crampe. Cele mai frecvente combinaţii  de fructe sunt bananele şi lapte sau caşul şi grapefruitul. Dieta durează aproximativ trei zile, cu toate că o dietă controlată se poate extinde încă o zi, dar nu mai mult, mai ales dacă lipsesc alte elemente nutritive.

Se poate ţine foarte usor atât acasă cât şi la locul de muncă. În cazul în care laptele sau caşul se va simţi un pic mai greu, ar putea fi înlocui cu iaurt. În prima zi, se poate manca doar banane + lapte; a doua zi, brânză de vaci, grapefruit şi trei kiwi.

Este important să iei trei mese pe zi, care constă în: 1 cană lapte degresat şi două banane, care pot fi luate separat sau să faci un amestec banane cu lapte. În a doua zi, ar trebui să mănânci grapefruit, 1 pahar de suc de grapefruit şi 200 de grame de brânză de vaci ,şi la fel pentru celelalte doua mese.

În ceea ce priveşte a treia zi, se poate manca de 2 sau 3 kiwi cu 200 g iaurt degresat natural, iar daca preferi, poţi să le amesteci împreuna şi să repeţi acelaşi meniu pentru celelalte două mese. În 3 zile , ai reuşit o detoxifiere completă, iar tu slăbeşti 2 kg.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top