Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce trebuie să știi despre serul facial

Stiri

Iată ce trebuie să știi despre serul facial

Serul facial are în general o formulă ușoară dar foarte concentrată. Este un produs care hrănește pielea în profunzime și de aceea el trebuie utilizat în special seara, deoarece în această perioadă celulele pielii se refac. Lista ingredientelor unui ser pentru față este mult mai scurtă decât cea a unei creme sau a unei loțiuni. Serul conține ingrediente puține, însă foarte puternice, care stimulează refacerea pielii. De aceea acest produs trebuie utilizat cu precauție.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI BUNE MĂȘTI DE FAȚĂ CU ALOE VERA

În cele mai multe cazuri nu se recomandă înlocuirea cremei de zi cu un ser, însă acesta poate lua uneori locul cremei de noapte. Este foarte important să nu utilizezi o cantitate mare de ser, deoarece ingredientele puternice pot afecta piele sensibilă. Vei vedea că nici textura acestui produs nu îți va permite o utilizare în exces. Aplicarea serului se face în special cu ajutorul degetului inelar, deoarece acesta este degetul în care se găsește cea mai puțină forță. Astfel nu vei agresa pielea și nu vei pune prea multă presiune pe ea.

Folosește serul facial înainte de a aplica crema hidratantă. Dacă alegi să utilizezi și un ser și o cremă de noapte, este important ca serul să fie aplicat mai întâi. Astfel piele va absorbi toate ingredientele puternice ale serului, iar crema hidratantă le va bloca și va echilibra nivelul de umeeală din piele.

Nu folosi serul facial dacă ai probleme ale pielii. De cele mai multe ori, acest produs agravează iritațiile pielii, acneea și sensibilitatea crescută. De aceea el trebuie utilizat doar atunci când tenul este curat. Este indicat să îl testezi înainte pe o porțiune mică de piele, pentru a verifica dacă nu dezvolți o alergie.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top