Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce procedee unice în România îți oferă centrul INFRAFIT

Sanatate

Iată ce procedee unice în România îți oferă centrul INFRAFIT

Detoxifierea este un proces natural de eliminare a tuturor toxinelor din organism. Când decizi să faci o cură de detoxifiere, trebuie să elimini din dieta zilnică grăsimile, ingredientele chimice și aditivii. În mod natural, organismul tău încearcă să transforme toxinele în ingrediente mai puțin nocive cu ajutorul ficatului, intestinului gros, al rinichilor și al plămânilor. Aceasta se întâmplă intr-un caz ideal în care organismul uman funcționează în parametri normali. Din păcate, din cauza stilului de viață haotic, acest proces este încetinit și asta se vede. Ești lipsită de energie, foarte obosită, simți cum se scurge viața din tine, nu ai chef de nimic. Organismul tău îți dă semnale că nu face față și trebuie să îl ajuți. Ai nevoie de metode prin care să elimini substanțele pentru care corpul tău nu are nici o utilizare ulterioară constructivă.

În acest caz, există numeroase opțiuni pentru a elimina toxinele din organism și pentru a combate stresul, iar acum îți prezentăm una dintre cele mai performante metode! INFRAFIT este singura clinică de detoxifiere din România specializată  în terapii DETOX și în accelerarea metabolismului. Clinica dispune de metode și terapii de prevenție și menținere a sănătății. Procedeele de accelerare metabolică, anti-stress și anti-aging sunt mult mai performante decât în alte centre similare din Europa, iar medicii de aici sunt ultra-specializați.

Este dovedit științific că majoritatea bolilor se instalează din pricina acumulării de toxine și depozitarea lor în anumite puncte cheie din organism. Acestea dau naștere inflamațiilor, iar inflamațiile la rândul lor determină apariția unor boli precum hipertensiunea, cancerul, diabetul, bolile de inimă, artrita, bolile neurologice sau oboseala cronică. Este absolut necesar  să ne curățăm organismul periodic, pentru a întări sistemul imunitar și a-i oferi capacitatea de a se apăra împotriva celulelor canceroase sau precanceroase care apar frecvent.

Doar la INFRAFIT găsești toate procedeele, bio-tehnologiile și licențele americane în ceea ce înseamnă detoxifiere, medicină biologică și accelerare a arderii grăsimilor. Acestea te vor ajuta să îți cureți și reîmprospătezi organismul, pentru că ai nevoie de asta cu siguranță!

Totodată, centrul îți pune la dispoziție metode performante de a detecta cauzele rare ale bolilor și în aceeași măsură tratează aceste maladii. Este singura clinică de DETOX din România specializată în medicina biologică funcțională non-invazivă. Aceasta se adresează cauzelor generatoare de boală, prin diverse procedee non-invazive și brevetate mondial. Pe lângă toate acestea, INFRAFIT este singurul centru din UE acreditat și autorizat de către Susanne Kaufmann, cel mai prestigios brand de cosmetice organice dein UE.

Urmează o ediție TeoShow în care veți putea afla mai multe detalii despre INFRAFIT!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top