Connect with us

Revistateo.ro

Ia-ți o vacanță și vei da mai mult randament la job

Inedit

Ia-ți o vacanță și vei da mai mult randament la job

Dacă te numeri printre persoanele care muncesc non stop și nu pot ieși din atmosfera de la job nici măcar atunci când sunt acasă cu familia, este cazul să îți iei o vacanță. Dacă ai nevoie de motive întemeiate, iată câteva!

Unul din motivele principale pentru care trebuie să iei o pauză, este faptul că mediul tău de lucru nu este un loc unde să găsești inspirație. Rare sunt persoanele care se umplu de idei creative și ingenioase atunci când stau la birou. Este dificl să găsești inspirație într-un loc unde ai o anumită presiune pe umerii tăi. De asta o vacanță într-un loc plăcut poate crește considerabil nivelul productivității tale.

O vacanță din când în când îți mărește productivitatea, dar îți aduce și numeroase beneficii pentru sănătate. Vei dormi mai bine, stresul și anxietatea vor fi la nivelul minim, te vei simți mai energizată și mai relaxată. Acestea toate nu pot conduce decât la productivitate atunci când te vei întoarce la birou.

Creierul tău este ca un burete care are o foarte mare putere de absorbție. Totuși, din când în când trebuie să îi oferi o pauză. Mergi într-un loc nou, relaxează-te, nu te mai gândi la problemele de la job și te vei întoarce mult mai stabilă emoțional și psihic. Astfle stimulezi activitatea mentală și poți da naștere mai ușor unor idei ingenioase.

Atunci când mergi în vacanță oportunitățile de a cunoaște noi oameni cresc. Unii dintre ei este posibil să lucreze în același domeniu sau să aibă același tip de afacere ca a ta. Așa vei descoperi noi idei și poți crea parteneriate și prietenii neașteptate.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top