Connect with us

Revistateo.ro

Hugh Jackman, în rolul apostolului Pavel

Inedit

Hugh Jackman, în rolul apostolului Pavel

Cei de la contactmusic.com spun că actorul din Australia va lua parte la pelicula cu temă religioasă, ce spune povestea unui persecutor al creştinilor, pe numele său Saul din Tars, care primeşte porunca divină de a-şi schimba felul de gândire.

Acesta se converteşte imediat la creştinism şi Saul devine Pavel (Paul), unul dintre cei mai importanţi apostoli şi cel care va scrie 14 cărţi prezente în Noul Testament.

CITEŞTE ŞI: Ultimul film cu Paul Walker apare în România pe 3 aprilie

Momentan nu se ştiu prea multe date referitoare la noua producţie, dar un lucru e cert: Hugh Jackman, Ben Affleck şi Matt Damon vor fi producătorii filmului, conform deadline.com.

Scenariul a fost gândit de Matt Cook, iar printre echipa de producţie se mai află şi Chirs Clarcke şi Jennifer Todd.

Actorul din „Wolverine” a lăsat totuşi să se înţeleagă că el va juca spre final rolul principal din „Apostle Paul”, ce va avea premiera tocmai în 2017.

Actorul de la Hollywood a postat recent o fotografie pe o reţea de socializare, cu celebrele gheare din „Wolverine”, anunţând că aceasta este ultima ipostază în care se va afişa drept eroul din benzile desenate, dând impresia că este gata pentru o nouă provocare actoricească, cum este cea din filmul ce tratează tema creştinătăţii timpurii.

sursa foto facebook.com

sursa foto facebook.com

Hugh Jackman s-a născut la Sydney, Australia şi a jucat primul rol într-un serial tv din ţara de origine. În 2008 revista People îl desemna cel mai sexy bărbat, iar un an mai târziu este invitat să prezinte Gala Premiilor Oscar.

Chiar dacă nu se poate lăuda cu premii de marcă din indsutria filmului, actorul are un Glob de Aur în palmares, pentru interpretarea din „Mizerabilii”, din 2012, prestaţie ce i-a adus şi o nomializare la râvnitul trofeu al Academiei Americane de Film.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top