Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop țigănesc septembrie 2017. Revoluție în viețile zodiilor

Luna a noua din an vine cu surprize care mai de care mai interesante. Dacă până acum zodiile au fost avertizate să facă schimbări în viețile lor, în septembrie imprevizibilul își va spune cuvântul.

Horoscop țigănesc septembrie 2017

PUMNAL – BERBEC: În luna septembrie Berbecii din zodiacul țigănesc vor fi istoviți de la cât vor munci. Aproape că nu vor avea timp pentru altceva în afară de serviciu.

COROANA – TAUR: Nativii zodiei Coroana vor fi protejați de Venus, zeița iubirii și a erotismului. Vor avea o lună plină de pasiune.

SFEȘNIC – GEMENI: Cei născuți în Gemeni sunt vizați de schimbări bruște în septembrie din toate punctele de vedere. Nu va fi o lună ușoară, ba dimpotrivă.

ROATA – RAC: Racii trebuie să reia legătura cu familia dacă vor să obțină anumite drepturi în instanță. E o lună în care se va vorbi mult despre bunuri, terenuri, moșteniri. Nu e exclus să iasă cu scandal.

STEA – LEU: Nu aduce anul ce aduce luna septembrie pentru zodia Leu. Are tot ce îi trebuie, deci motive să se plângă pot fi, dar nu unele reale.

CLOPOT – FECIOARĂ: Cu zâmbetul pe buze și cu încredere, Fecioarele din zodiacul țigănesc vor reuși să depășească frumos câteva din obstacolele puse la drum de astre.

MONEDĂ – BALANȚĂ: Balanțele vor fi lipsite de vlagă în această lună. Se vor schimba multe în viețile lor, dar nu vor avea puterea să le ia pe toate din zbor.

CUȚIT – SCORPION: Scorpionii nu vor fi deloc în apele lor. Luna asta trebuie să dea dovadă de multă determinare.

CITESTE SI: Mihai Voropchievici, avertisment fără precedent pentru 3 zodii. Li se întâmplă de la 1 septembrie!

TOPOR – SĂGETĂTOR: Săgetătorii finalizează cu succes proiectele începute în timpul verii. Au o lună de succes.

POTCOAVĂ – CAPRICORN: Capricornii vor fi puternici. Luna asta au și de ce să strângă tare din dinți.

CUPĂ – VĂRSĂTOR: Vărsătorii își schimbă complet viața. Din 15 septembrie se deschid porțile succesului pentru ei.

CAPELĂ – PEȘTI: Fac cum fac și nativii Pești reușesc să treacă fără suferință peste anumite etape grele ale vieții lor. În septembrie vor fi multe încercări pentru ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top