Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscopul țigănesc pe 3 luni (noiembrie, decembrie și ianuarie)

Horoscopul țigănesc pe 3 luni: noiembrie, decembrie 2018 și ianuarie 2019. Iată primele previziuni pentru finalul anului și începutul anului următor.

Horoscopul țigănesc:

PUMNAL – BERBEC: În luna noiembrie repari greșeli ale trecutului, în decembrie vei avea câștig de cauză într-o problemă mai veche, iar anul nou va veni pentru tine cu noi provocări profesionale.

COROANĂ – TAUR: Lunile noiembrie și decembrie aduc lămuriri cu referire la situația ta financiară și nu e exclus să te îmbogățești. În ianuarie începi o viață nouă.

SFEȘNIC – GEMENI: În noiembrie și decembrie analizezi cu atenție care sunt schimbările urgente, necesare pentru a avea parte de bucurii reale în viață. Din ianuarie te trezești într-o situație nouă din punct de vedere profesional. Primești o șansă unică de creștere.

ROATĂ – RAC: Luna noiembrie aduce cu sine nevoia de a te regăsi, de a-ți răspunde la întrebările care te macină de ceva vreme. În decembrie și ianuarie se rezolvă multe probleme și e posibil ca anul 2019 să îți aducă marea dragoste.

STEA – LEU: Noiembrie și decembrie sunt două luni excelente pentru a face investiții, deci este timpul să pui la bătaie planurile tale îndrăznețe. În ianuarie ai parte de câștig în cazul în care te judeci în instanță pentru niște bani.

CLOPOT – FECIOARĂ: Lunile noiembrie și decembrie îți aduc acea doză de energie de care ai nevoie, acel aer proaspăt necesar. Din ianuarie se poate spune că vei fi un alt om.

MONEDĂ – BALANȚĂ: Multe situații se clarifică din punct de vedere profesional în noiembrie și decembrie. Din ianuarie 2019 vei avea parte numai de lucruri bune și din punct de vedere sentimental.

CUȚIT – SCORPION: Următoarele două luni vor fi despre capacitatea ta de a te reinventa la nesfârșit. În luna ianuarie iei o pauză binemeritată și nu e exclus să călătorești într-o țară exotică.

TOPOR – SĂGETĂTOR: Trebuie să pui pe locul întâi sănătatea ta și a celor dragi ție. Lunile noiembrie și decembrie vor fi benefice din acest punct de vedere, iar din ianuarie devii mai bogat.

POTCOAVĂ – CAPRICORN: Dezvolți o încredere în tine care stârnește ridicări din sprânceană. Următoarele trei luni sunt foarte bune mai ales dacă vrei cu adevărat să evoluezi.

CUPĂ – VĂRSĂTOR: Criticile vor veni în cascadă în următoarele două luni. În fața evidențelor, va trebui să rescrii planul tău de viață. Ai noroc că în 2019 vei începe acest proiect cu dreptul.

CAPELĂ – PEȘTI: În noiembrie și decembrie te așteaptă multe surprize plăcute. Ianuarie va fi și ea o lună bună mai ales din punct de vedere profesional.

CITESTE SI: Mercur în Scorpion aduce momente decisive pentru zodii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top