Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscopul țigănesc pentru luna octombrie 2018: Zodiile care sunt protejate de astre

Iată și previziunile horoscopului țigănesc pentru luna octombrie 2018. Află ce te așteaptă în cea de-a 10-a lună a anului!

Horoscopul țigănesc pentru luna octombrie 2018

PUMNAL – BERBEC: Luna aceasta este una extraordinară din toate punctele de vedere. O iei de la zero cu niște șanse unice.

COROANĂ – TAUR: Ai parte de momente de cumpănă în prima jumătate a lunii, dar stai să vezi cum vei renaște din propria cenușă ca Pasărea Phoenix apoi!

SFEȘNIC – GEMENI: Grijile tale pentru situația ta financiară se vor mai atenua. Vin perspective noi și oportunități de nerefuzat.

ROATĂ – RAC: Luna octombrie va fi așa și așa pentru tine. Problemele în dragoste se acutizează.

STEA – LEU: Lucrurile bune parcă ți se întâmplă cam des în ultima vreme, nu-i așa? Iată că și luna asta e a ta!

CITESTE SI: Sfatul săptămânii 24 – 30 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

CLOPOT – FECIOARĂ: Distrează-te! Luna asta e benefică pentru tine, e una în care renaști, în care guști din lucrurile frumoase ale vieții.

MONEDĂ – BALANȚĂ: Orice monedă are două fețe și le vei descoperi luna asta, mai ales că suspectezi anumiți prieteni de falsitate.

TOPOR – SCORPION: Trebuie să mai lași de la tine din când în când. Cu puțină diplomație și un zâmbet larg vei obține tot ce vrei.

CUȚIT – SĂGETĂTOR: Ești mai din topor tu și asta e bine uneori. Nu ține în tine nimic din ce te deranjează și te limitează.

POTCOAVĂ – CAPRICORN: Cei care spun că ești un om negativist și ursuz vor descoperi o altă latură a ta în octombrie.

CUPĂ – VĂRSĂTOR: Treci de toate etapele dificile ale vieții și intri într-o nouă dimensiune spirituală, cea în care te vei iubi și te vei aprecia mai mult. Succesul e de partea ta.

CAPELĂ – PEȘTI: La tine e pâinea și cuțitul luna asta. Tu vei fi cel care va lua decizii dificile pentru binele tuturor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top