Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop țigănesc luna decembrie 2018

Horoscop țigănesc luna decembrie 2018 pentru fiecare zodie. Află care sunt surprizele lunii cadourilor.

Horoscop țigănesc luna decembrie 2018:

PUMNAL – BERBEC: Ai de făcut multe alegeri în această lună. Credibilitatea ta va fi pusă la încercare în cele 31 de zile ale acestei luni speciale.

COROANĂ – TAUR: Concentrează-te mai mult pe viața de familie. Luna decembrie este o lună a reuniunilor, o lună în care familia primează.

SFEȘNIC – GEMENI: Luna decembrie este una extraordinară pentru tine dacă îți propui să le faci viața mai bună celorlalți. Dar din dar se face Rai.

ROATĂ – RAC: Ai multe pe cap. Banii reprezintă principala ta preocupare în această lună. Ai mare grijă cum îi folosești.

STEA – LEU: Cazi în tot felul de capcane puse de așa-zișii prieteni. Este momentul să te redresezi din toate punctele de vedere.

CLOPOT – FECIOARĂ: Luna decembrie este una extrem de importantă din punct de vedere sentimental. Ai mare grijă cum realizezi comunicarea cu cei din jur.

MONEDĂ – BALANȚĂ: Moș Crăciun îți aduce niuelușe. Poate că e timpul să îți asumi anumite greșeli din timp.

CUȚIT – SCORPION: Multe greșeli se plătesc și ai parte de lecții de viață impresionante în luna decembrie. Pentru tine este o lună a curățării sufletești, a etapelor noi.

TOPOR – SĂGETĂTOR: Pleci la drum cu multe frici, dar ele vor cădea una câte una. Continuă cu același entuziasm.

POTCOAVĂ – CAPRICORN: Nimic nu se compară cu o lună în care familia îți este aproape zi de zi. Luna aceasta vei avea parte de multe momente frumoase.

CUPĂ – VĂRSĂTOR: Visele tale devin realitate. Primești cadouri de unde nu te aștepți și șanse noi de la viață de neratat.

CAPELĂ – PEȘTI: Concluziile pe care șe tragi nu te avantajează dacă vrei să faci pace cu adevărat cu cei dragi ție. E o lună a împăcărilor, deci fii mai bun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top