Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

HOROSCOP TIGANESC FEBRUARIE 2016. Cate zodii se bucura de bani

Luna februarie 2016 va fi una excelenta pentru majoritatea semnelor zodiacale. 3 dintre ele vor avea o bafta mare la bani!

Cele 3 zodii cu mare bafta la bani in februarie 2016:

1. CLOPOTUL – FECIOARA. Fecioara din zodiacul tiganesc se va bucura de castiguri financiare consistente in luna februarie 2016. Va beneficia de afectiunea colegilor de munca si va capata mai mult curaj pentru a se lansa in proiecte ce se anunta deja indraznete.

2. CAPELA – PESTI. Pestii din horoscopul tiganesc vor face tot posibilul sa castige bani astfel incat sa poata strange pentru a calatori la vara in tarile unde si-au dorit sa ajunga dintotdeauna.

3. PUMNAL – BERBEC. Desi anul nu a inceput stralucitor pentru Berbeci, luna februarie le va da motive de bucurie uriase. Banii vor veni din toate partile.

CITESTE SI: Astrologul Maria Sarbu a aflat ce probleme vor avea zodiile tot anul!

CITESTE SI: Zodiile care vor cuceri inimile tuturor in 2016

Cele 5 zodii cu karma incarcata in luna februarie:

1. SFESNIC – GEMENI. Gemenii vor fi nevoiti sa renunte la o serie de obiceiuri (inclusiv de cuplu) care le fac mult rau in acest moment.

2. ROATA – RAC. Cei protejati de Luna sau de roata norocului (in varianta zodiacului tiganesc) vor fi expusi rezolvarii unor dileme sufletesti care isi au radacina in urma cu cativa ani buni.

3. STEA – LEU. Stelele zodiacului tiganesc trebuie sa faca pace cu ele insele pentru a le merge bine de acum incolo. In luna februarie 2016 apare un test sub presiune.

4. CUTIT – SCORPION. Pentru Scorpioni, februarie va fi o luna buna din punct de vedere sentimental, insa trebuie sa fie atenti ca anumite greseli ale trecutului pe plan relational sa nu se mai repete.

5. MONEDA – BALANTA. Balantele zodiacului tiganesc au de furca cu incapatanarea partenerului de viata. Vor trebui sa faca fata unor reprosuri destul de valide.

ZODIILE CARE VOR AVEA O LUNA LINISTITA

1. CUPA – VARSATOR. Cei nascuti in zodia Varsator vor avea o luna pacifica. Nu se vor angrena in conflicte si vor avea mai mult timp sa isi stabileasca prioritati in viata.

2. TOPOR – SAGETATOR. Lucrurile pe plan amoros iau o cursura benefica. Cu banii vor fi mici probleme, dar se vor rezolva rapid.

3. COROANA – TAUR. Se instaureaza linistea si in sufletul Taurilor. Acestia vor beneficia de sprijin emotional din partea prietenilor.

4. POTCOAVA – CAPRICORN. Capricornii vor ajunge intr-un loc care le va transmite suficienta energie astfel incat sa poata trece mai departe de viitoarele obstacole.

Sursa foto: deviantart.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top