Connect with us

Revistateo.ro

Urania

Horoscop săptămânal Urania 24 – 30 martie 2018

Urania a făcut previziunile pentru săptămâna 24 – 30 martie 2018. Află ce îți rezervă astrele în ultima săptămână din luna martie.

Horoscop săptămânal Urania 24 – 30 martie 2018

BERBEC

În prima parte a zilei de 24 martie, informații curente, deplasări de scurtă durată. Între 24 martie, după ora 10:53′, și 26 martie, familia va începe să ridice probleme: o rudă are necazuri, o chestiune de interes comun nu se poate rezolva cu nici un chip, în ciuda eforturilor făcute de Berbeci în acest sens.

Ba mai mult, insistența lor poate stârni din partea acelora reacții ostile și replici acide, ceea ce va provoca încordarea relațiilor. În alt plan, problemele de administrare sau întreținere a casei, gospodăriei, locuinței nu se rezolvă simplu.

CITESTE SI: Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 16 aprilie ceea ce va dialogurile dialog și tentativele de înțelegere. Nativii vor fi nerăbdători, superficiali, neatenți la detalii, vor avea reacții pătimașe ceea ce îi va împiedica să fie obiectivi și să vadă realitatea în mod corect.

Între 26 martie, după ora 13:45′, și 28 martie, tendințe de evadare din cotidian: Berbecii vor dori să se distreze, să facă sport, să practice jocuri (inclusiv jocuri de noroc sau speculații financiare) și vor fi tentați de gustul aventurilor trecătoare.

Între 28 martie, după ora 16:31′, și 30 martie, munca îi va obosi pe nativi care vor amâna și vor lăsa pentru a doua zi obligațiile curente.

Discrete probleme digestive; apatie și dezinteres pentru activitățile obișnuite. Din 30 martie, după ora 19:52′, relațiile parteneriale vor intra într-un con special de abordare provocat de numeroasele aspecte disonante care îi vor obliga pe Berbeci să-și tempereze reacțiile și să accepte rigorile unui dialog sau ale condițiilor contractuale ce trebuie respectate.

Casa a X-a se va afla în continuare sub presiunea celor patru „malefici” care o tranzitează și care împiedică multe dintre persoanele marture, născute în acest semn, să progrese ori să-și pună în aplicare un plan personal de viață socială și profesională.

TAUR

În prima parte a zilei de 24 martie, posibile informații și consultări cu privire la o chestiune bănească (în principal salarială).

Între 24 martie, după ora 10:53′, și 26 martie, Taurii nu vor fi prea vorbăreți. Obosiți, plictisiți, dezinteresați de conversațiile curente ori doar prudenți, ei nu se vor lansa în dialoguri consistente.

Preocuparea lor se va îndrepta spre un spor de cunoaștere într-o chestiune de mare interes pentru ei, pentru care învață, cercetează, studiază, citesc. Deplasările, dacă nu vor putea fi anulate sau reprogramate, vor fi făcute fără tragere de inimă.

Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 16 aprilie; plasat în casa a XII-a, a lucrurilor mai puțin cunoscute, ascunse sau ignorate, el nu va furniza nativilor lămuririle necesare sau dorite de ei.

În plus, alături de celelalte trei planete care traversează în prezent zodia Berbecului, el va accentua stresul interior, inducându-le nativilor o stare de neliniște ca și cum, dintr-un moment într-altul, ar urma să (li) se întâmple ceva.

Între 26 martie, după ora 13:45′, și 28 martie, ieșiri autoritare manifestate în familie; rigiditate, sub pretextul principialității, în relațiile parteneriale de orice fel.

Între 28 martie, după ora 16:31′, și 30 martie, femeile vor simți nevoia de stabilitate afectivă; unele vor căuta să primească asigurări cu privire la investiția lor afectivă.

Pentru cei care desfășoară, va fi Moment potrivit pentru revizuirea unei etape de creație artistică sau pentru o analiză lucidă a activității interpretativă.

Din 30 martie, după ora 19:52′, discrete disfuncții organice provocate de dezechilibre organice, posibile migrene, puseuri de hipertensiune, disfuncții cerebrale de scurtă durată.

Persoanele mature pot fi nemulțumite de felul defectuos în care se desfășoară activitatea lor profesională împiedicată sau blocată de oameni, instituții și acte normative.

GEMENI

În prima parte a zilei de 24 martie, stare de spirit bună, veselie și comportament destins. Între 24 martie, după ora 10:53′, și 26 martie, griji materiale, bănești, salariale, provocate, uneori, și de un val de informații exagerate, de relatări care deformează adevărul sau de bârfe și speculații nefondate.

Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 16 aprilie și, din această postură astrală, va patrona tot felul de mici neînțelegeri și neînțelegeri cu prietenii.

Între 26 martie, după ora 13:45′, și 28 martie, Moment de glorie personală bazată pe succesul repurtat de câte un Geamăn care a avut o prestație de excepție la un examen, într-o ședință, la o întrunire publică.

Capacitate de a influența opinia publică ori de a-și susține și, eventual, de a-și impune un punct de vedere sau un interes.

Între 28 martie, după ora 16:31′, și 30 martie, situații de ultim moment care îi obligă pe nativi să se întrerupă din activitatea curentă și să se ocupe de chestiuni casnice, domestice, administrative (relativ) urgente.

Pe 30 martie, după ora 19:52′, stare de spirit destinsă, chef de plăceri, petreceri. Gemenii vor fi veseli și vor căuta de se relaxeze prin plăceri, aventuri. Tentația jocurilor va fi mare; alăturându-se, deseori, prietenilor, pentru a face echipă într-o activitate de divertisment sau într-o preocupare comună care le face plăcere.

Continuă să se manifeste presiunea celor trei planete dificile, asociate cu ipostaza de „malefici” pe segmentul casei a VIII-a a câștigurilor materiale obținute prin intermediul sau cu ajutorul altor persoane sau instituții.

De aici, concluzia că, în dorința lor de a intra în posesia unei sume de bani sau a unor bunuri, nativii vor trebui să se confrunte cu rigorile unor texte de lege sau cu ostilitățile unor persoane care ridică tot felul de piedici și condiții greu de acceptat.

RAC

În prima parte a zilei de 24 martie, noapte și dimineață obișnuită. Între 24 martie, după ora 10:53′, și 26 martie, suport astral din partea Lunii aflată în tranzit prin zodia Racului.

Spor de sensibilitate dar și riscul nașterii unor contradicții interioare stârnite de evoluția neplăcută a relațiilor parteneriale, cu tentă de constrângere, sau de nevoia asumării unor responsabilitățile ce decurg din exercitarea funcției și a „riscurilor meseriei”. Unele pot genera adevărate crize de conștiință.

Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, și până pe 16 aprilie, când va reveni la mersul direct, va complica speculațiile interioare cu privire la ceea ce e bine, e indicat, e normal sau e legal să facă.

Între 26 martie, după ora 13:45′, și 28 martie, relația nativilor cu banii va fi determinată de raportul între tranzitele momentului și harta personală a fiecăruia. Între 28 martie, după ora 16:31′, și 30 martie,

Racii își vor face curaj pentru a se ocupa de chestiuni administrative sau cu tentă oficială prin relația pe care o vor iniția cu instituțiile unde se vor duce să primească informații sau să depună cereri.

Perioadă în care metoda și răbdarea vor fi de partea lor. Din 30 martie, după ora 19:52′, context mai aspru: relațiile de familie, cele conjugale, parteneriale sau oficiale ori publice vor naște stres și preocupare.

Nativii vor face efortul de a depăși niște limite personale (oboseală, stare organică proastă, suprasolicitare), barierele de comunicare, piedicile organizatorice sau ostilitatea unui anturaj.

Evoluție anevoioasă în cazul proceselor. Posibilă intervenție a unei autorități în desfășurarea unui litigiu, cercetare, anchetă care complică situația de fond.

În ciuda acestui peisaj astral plin de disconfort, unele persoane pot totuși să găsească o cale de rezolvare a problemelor profesionale. Pentru asta vor avea nevoie de curaj și rezistență la stres.

LEU

În prima parte a zilei de 24 martie, conversații banale cu prietenii, întâlniri ocazionale; nimic important. Între 24 martie, după ora 10:53′, și 26 martie, preocupări legate organismul lor: analize, terapii, proceduri medicale, regim, alimentar, medicație, supravegherea atentă a evoluției unei boli sau a stării de sănătate. Dureri osoase, probleme articulare, dermatologice.

Mental obosit, comportament lipsit de entuziasm; Leii muncesc din rutină, fără tragere de inimă sau satisfacție.

Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, până pe 16 aprilie, timp în care își va pune amprenta pe gândurile și atitudinile lor, imprimându-le un scepticism și o neîncredere generală, în tot și toate.

Va fi o perioadă a răzgândirilor, a dezbaterilor interioare, a recalibrărilor față de oameni, idei și instituții.

Nu o dată, nativii vor hotărî să se despartă de persoane sau structuri socio-profesionale care nu le oferă satisfacție sau care le pun probleme de probitate morală.

Între 26 martie, după ora 13:45′, și 28 martie, răstimp favorabil evoluției stării de sănătate: un strop în plus de optimism, de energie, de vigoare, de chef de muncă.

Între 28 martie, după ora 16:31′, și 30 martie, va fi vorba despre bani și rostuirea lor; chestiuni administrative, financiare, cotidiene. Din 30 martie, după ora 19:52′, se vor naște dispute și contradicții provocate de evoluția unor relații inter-umane contrare principiilor lor de viață sau intereselor lor.

Demersurile legate de statutul lor profesional se pot bloca sau amâna astfel încât Leii ar putea lua în calcul abandonarea respectivei direcții.

Dacă, în calea unei soluții profesionale, se interpune ostilitatea sau reaua voință a unui șef, va fi nevoie de suplețe și diplomație iar ideea de a-l înfrunta sau contracara prin intervenția unei persoane superioare lui ierarhic nu va rezolva situația ci o va complica prin înfurierea aceluia.

FECIOARĂ

În prima parte a zilei de 24 martie, se vor consuma ultimele ecouri ale unui moment în care numele și persoana Fecioarelor s-a aflat în atenția opiniei publice.

Între 24 martie, după ora 10:53′, și 26 martie, starea lor de spirit va fi una rezervată, circumspectă și atentă la detalii. Ceva, intuiția, glasul interior, le va spune că unele persoane nu sunt oneste, nu sunt corecte cu ei.

Mai mult decât prietenii, pe Fecioare, le va interesa, în această perioadă, relația lor cu cei dragi, motiv pentru care între ei și aceia se va instala o stare de animozitate, de răceală, de bănuială sau chiar o reticență fățișă.

În relațiile lor cu copiii, Fecioarele vor avea tendința să fie dure, aspre și să apeleze frecvent la pedepse. Va fi o perioadă în care părinții vor dori să gestioneze cu mână forte conflictele cu copiii, indiferent de vârsta acelora.

Firește, dacă aceia sunt deja mari, reacția lor va naște valuri de ostilitate care nu trebuie amplificate.

Oricât de mult ar prețui niște principii este bine să nu se poarte cu cei dragi ca și cum n-ar avea obligații și/sau sentimente. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, până pe 16 aprilie.

Fiind Guvernatorul lor, el va avea un rol esențial în toate formele de comunicare, învățare, precum și în activitate mentală. De aceea, el nu va fi un bun sfătuitor în chestiunile de interes material. Î

ntre 26 martie, după ora 13:45′, și 28 martie, perioadă relativ banală cu excepția unor posibile crize de orgoliu. Între 28 martie, după ora 16:31′, și 30 martie, etapă a regăsirii echilibrului interior necesar; hărnicie și răbdare.

Din 30 martie, după ora 19:52′, se va declanșa o stare de nemulțumire vecină cu revolta născută dintr-o neregulă produsă în acte sau din felul în care într-o chestiune financiară (fiscală, salarială) li s-a aplicat greșit o prevedere a legii. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Urania

To Top