Connect with us

Revistateo.ro

Urania

Horoscop săptămânal Urania 21 – 27 iulie 2018. Soarele intră în Leu

Horoscop săptămânal Urania 21 – 27 iulie 2018. Astrologul Urania a realizat horoscopul pentru perioada care urmează.

Horoscop săptămânal Urania 21 – 27 iulie 2018

Berbec: Între 21 și 22 iulie, la prânz, preocupări legate de obținerea unui avantaj material, suspiciuni cu privire la o persoană sau la un grup de indivizi care ar putea să-l păcălească pe nativ.

Între 22 iulie, după ora 13:13′, și începutul zilei de 25 iulie, posibile vești din străinătate, corespondență oficială cu instituțiile de dincolo de granițele țării.

Dintr-o altă perspectivă, mobilizare interioară în vederea abordării unei noi etape de pregătire profesională care să le permită să rămână competitivi. Pe 23 iulie, la ora 00:01′ (ora de vară a României), Soarele va intra în zodia Leului și va „încălzi’ sectorul relațiilor sentimentale până la incandescență.

Taur: Între 21 și 22 iulie, la prânz, nevoia de a prelua frâiele gospodăriei sau de a interveni energic într-una ori în mai multe chestiuni de familie a căror evoluție cadențată și intensă reclamă prezența unei persoane autoritare și eficiente.

Moment al orgoliului și al mândriei personale generate de o stare materială bună ori de bucuria de a fi găsit o rezolvare fericită chestiunilor locative și patrimoniale.

Între 22 iulie, după ora 13:13′, și începutul zilei de 25 iulie, mici gesturi menite să pună în ordine legală, juridică, administrativă o chestiune de interes material.

Gemeni: Între 21 și 22 iulie, la prânz, îngrijorări, iritare și stres stârnit la locul de muncă de schimbărilor preconizate. Accentuarea sau complicarea unor stări organice cu temei endocrin sau infecțios, în principal, ori pe fond cardio-vascular, secundar.

Între 22 iulie, după ora 13:13′, și începutul zilei de 25 iulie, tentativa firavă de a introduce o regulă, o ordine sau un principiu corect și sănătos în relațiile parteneriale.

Pe 23 iulie, la ora 00:01′ (ora de vară a României), Soarele va intra în zodia Leului, respectiv în casa a III-a a comunicării, transformând acest sector al cerului lor astral, într-unul de succes și de vocație.

Inițiative care presupun acumulare de informații, schimb de idei, exprimare orală, scurte deplasări profitabile, plăcute ori norocoase.

Rac: Între 21 și 22 iulie, la prânz, sentimente răscolite, stare interioară complicată, caracterizată prin lipsă de energie, de entuziasm și de dorința de izolare și meditație pe teme de viață personală ce privesc trecutul care i-au pus în situația de a trece prin împrejurări dezamăgitoare.

Între 22 iulie, după ora 13:13′, și începutul zilei de 25 iulie, posibile gesturi oficiale sau de natură juridică menite să reglementeze un contract de muncă.

Pe 23 iulie, la ora 00:01′ (ora de vară a României), Soarele va intra în zodia Leului și își va revărsa efluviile pozitive asupra casei a II-a, a banilor câștigați din efort personal retribuit. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Urania

To Top