Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 8 - 14 aprilie 2018 Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018 Vărsător

Sunt persoane imprevizibile, greu de strunit. Afectiv, traversează o perioadă în care sunt foarte legaţi de familie, de parteneri şi de copii, de părinţi şi de fraţi. Sunt în stare să mute munţii pentru ei şi asta îi transformă în competitori de cursă lungă, cel puţin pentru următoarele săptămâni pentru că familia sau iubitul sunt cei lângă care îşi vor linge rănile şi se vor vindeca.

Deşi uneori le este greu şi celor care îi iubesc să îi abordeze datorită felului lor deschis de a fi şi a zâmbetului care nu îi părăseşte aproape niciodată, Vărsătorii pot fi extrem de afectuoşi şi să se implice emoţional cu tot sufletul, deşi nu pare a fi aşa.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 8 – 14 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Dacă sunt singuri, pe 10, 11, 12 şi 14 aprilie pot întâlni pe cineva care să le dea sufletul peste cap. Comunicarea este unul din atuurile forţă pentru care nativii Vărsător au atâţia prieteni. Chiar dacă la început nu par de încredere, pe parcurs îşi dovedesc loialitatea. Săptămâna aceasta sunt avantajate femeile.

Marea problemă continuă să rămână totuși faptul că nu reuşesc să disocieze planul personal de cel profesional. Când se simt iubiţi şi sunt fericiţi, creativitatea lor prinde aripi şi sunt capabili să dea lucruri extraordinare. Dar când sunt supăraţi, trăiesc acut sentimentul de insecuritate. Totul se complică.

I-aş sfătui să nu se descarce nici pe familie, nici pe copii, nici pe omul iubit. Mai bine să iasă să se plimbe, să-şi descarce nervii pe sine, pentru că atunci când se liniştesc regretă ieşirile necontrolate.

Sigur vor găsi soluțiile, gândind. Zile cu asemenea tensiuni sunt 12, 13 şi 14 aprilie.

De asemenea, este posibil ca unii Vărsători să decidă să se separe şi de aici criza de identitate. Nu au ce face, trebuie să ia lucrurile cum sunt. Acuzele care au decis separarea par să ţină de detaşarea acestor nativi şi prea multă cerebralitate care îi susţin în tot ce fac.

Profesional, ar putea trece, de asemenea, printr-o criză. Dar eu cred că această ciză ţine de astă dată de răutatea unor colegi, incapabili să se ridice la nivelul Vărsătorului. Şi aici este vorba despre pricepere, viteză de reacţie, soluţiile viabile pe care şe au mereu la-ndemînă.

Deci să-şi ferească spatele dacă este posibil tot pe 10, 11 şi 12 aprilie, ca pe 13, norocul lor proverbial să le aducă recunonaşterea.

Sunt bine susţinuţi, chiar se prefigurează colaborări de durată, în special pe partea cu străinătatea. Fie vor găsi un job, pe care, fie vorba între noi, l-au aşteptat de câţiva ani, în străinătate şi perspectiva pentru ei se va schimba radical. Vor munci pentru că atunci când au de ce să o facă, o fac şi vor fi răsplătiţi pe măsură.

Foarte bune zilele de 10, 12 şi 13 aprilie.

Financiar, repet, încep să simtă că vine apă şi la moara lor, le sporeşte încrederea în ei când vor vedea că se pot mişca mai lejer din acest punct de vedere, iar cheltuielile pe care le vor face vor fi legate strict de domeniul casnic.

Atenţie la nişte comisioane pe care cineva încearcă să le facă pierdute pe 12 – 13 aprilie.

Marea problemă continuă să rămână tahicardiile, senzaţiile de sufocare, atacurile de panică, toate că urmare a oboselii, a stresului cumulat şi a incapacităţii lor de a se linişti. Sistemul lor nervos, sensibil acum, este supus unor presiuni exterioare neaşteptate.

Să înveţe să se relaxeze!! De asemenea, sănătatea lor ţine de alimentaţie şi de odihnă. Atâta timp cât nu vor mânca la timp şi regulat şi nu-şi vor face somnul, vor fi probleme!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top