Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018 Leu

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018 Leu. Aceşti nativi pot fi fericiţi deoarece au tot ce-şi doresc.

Sunt adulaţi, remarcaţi, aclamaţi la scenă deschisă dacă trebuie, reuşesc în tot ce-şi propun, încep săptămâna bine dar au probleme de comunicare, nu au ei chef să vorbească şi dacă îi provoci s-ar putea să te alegi cu o rană mortală.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 8 – 14 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Din păcate probleme cu comunicarea apar la mai toate nivelurile încât săracul Leu va ieşi, la sfârşitul săptămânii, istovit de atâta consum energetic şi nervos. Trigonul în semne de pământ le readuce stabilitatea financiară pentru ceva vreme.

Relaţional lucrurile sunt mai mult decât bune, schimbările de optică, decizia de a renunţa la orgoliile fără acoperire şi la încăpăţânare vor fi elemente care vor cimenta lucrurile, vor face ca traiul în doi să devină un soi de simbioză sentimental-afectivă care îi va face să se gândească ce mult timp a trecut de când nu s-au mai simţit aşa.

Zile faste – 12, 13, 14 aprilie. Vor renunţa la exerciţii de forţă cu impact emoţional puternic cu partenerul pentru că ştiu că tot ei vor fi cei care vor ieşi în pierdere. D

Dacă vreun Leu încearcă un şantaj emoţional, şi aş spune că sunt vizate doamnele, acestea ar putea primi o palmă usturătoare, nu la propriu, la figurată pe care nu doar că o vor ţine minte multă vreme dar s-ar putea să se trezească şi cu mariajul destrămat.

Leoaicelor care aşteaptă să nască, deşi nu sunt adepta metodei, le sugerez ca dacă medicul le propune cezariana să nu o refuze. Leii au de învăţat o lecţie importantă săptămâna aceasta: că nu trebuie să forţezi lucrurile atunci când merg bine!

Profesional, singurele care îi pot deranja sunt atacurile unor colegi invidioşi pe popularitatea lor dar care nu ajung nici pe departe să le egaleze felul de a se purta cu oamenii, modul de a concepe proiecte şi strategii de acţiune sau să iniţieze relaţii de colaborare aşa cum o fac Leii. Foarte bună a doua parte a săptămânii ca să contracareze orice atacuri.

Ar putea intra pe un teritoriu nou; o nouă funcţie, o nouă poziţie socială, propria afacere. Nu le pot ura decât vânt bun la pupa!Dar le mai spun să se şi documenteze atent asupra a ceea ce au de făcut.

Lucrurile pot merge bine, o perioadă, inerţial, dar apoi se cere măiestrie şi îndemânare pentru leader.

Este posibil ca pentru unii aceste demersuri să semnificie noi începuturi din toate punctele de vedere, iar şansa care li se oferă este una de fructificat mai ales că îl au pe Jupiter timp de mai bine de un an, alături!

Financiar, nu au de ce să-şi facă probleme, ba dimpotrivă, aş spune că lucrurile vor fi pe măsura a ceea ce fac, deci, nu cred să fie probleme, mă refer la o casă în construcție, amenajarea unei cabane, o carte, o lucrare care ţine de inventică.

Ca sănătate, ar putea să se confrunte cu stări de oboseală de pe urma muncii, aşa că le sugerez cât mai multă odihnă. Vor scăpa de tensiune, de stres, de durerile de cap şi de spate. De asemenea, vor fi preocupaţi de sănătatea părinţilor şi a partenerilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top