Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Leu

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Leu

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Leu.Începi săptămâna, pe 28 mai cu întrebări existențiale, cum ar fi, de exemplu, dacă vrei să te alături unui club sau nu.

Dacă este unul elitist, ar putea fi o idee foarte bună. Dar este puțin probabil că vei dori să lucrezi acolo cât mai de grabă, ți-ai dori să te distrezi.

Relațiile cu grupul de prietnei sau cu partenerul îți va permite să îțo dprești mult mai mult. Cu Soarele din În Casa 1 care este și o casă a relațiilor sociale, în trigon cu Marte destul de puternic în Casa a 7-a a relațiilor, anunță miercuri, 30 mai, o întâlnire care s-ar putea dovedi extrem de motivantă pentru tine.

Vineri, 1 iunie, Jupiter în Casa comunicării si din a doua parte a săptămânii în Casa familiei, va face un trigon cu Neptun aflat în domiciliu, în Casa a 8-a a intimității și a investițiilor pe termen lung, a moștenirii, într-o zonă intensă a temei tale natale ți-ar putea releva unele secrete de familie care este posibil să te bulverseze. Aducându-le în lumina zilei nu faci altceva decât să vindeci o rană foarte veche.

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 27 mai – 2 iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Inconjuncția dintre Venus și practicul Saturn de sâmbătă, 2 mai, te poate încuraja să petreci ceva timp singur, mai ales dacă este ceva la care trebuie să te gândești. Ar fi fost minunat dacă nu v-ați fi iubit atât de mult unul pe altul, dar voi sunteți în mod inextricabil legați. Dacă bănui că cineva vrea doar să își bage nasul ca să afle detalii picante atunci pune piciorul în prag, mai ales că te afli în centrul atenției.

Ești un orgolios și nu ai cum să te lași călcat în picioare. Luna iunie susține luarea de măsuri pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Este o perioadă bună pentru căutarea unui loc de muncă și găsirea unor contacte utile, în general.

Proiectele de colaborare sunt cele mai bune. Provocarea constă în găsirea unor aplicații inovatoare pentru resursele stabilite. Universul te susține în relațiile de muncă bune. De asemenea, este o lună bună pentru Leii care lucrează în vânzări. Mai există și posibilitatea unei intrigi din invidie la birou care să ducă la distragere majoră a atenției.

Aripile tale pot fi acum întărite. Dacă ai colaborat cu colegii sau cu clienții, pți avea acum o surpriză de proporții în căsuța de mail. E karma sau Destinul, cum vreți. Dacă este nevoie să îți ceri scuze, fă-o și revin-o la o relație productivă. Dacă vrei investiții atunci urmărește-ți interesul și fii un jucator de echipă.

Astrele te încurajează să faci o mutare. Ar putea să fi fost amânată de ceva vreme, dar acum nu mai poți face asta. Prietenii pe care îi vezi bine și sănătoși te pot inspira. Fă din acest lucru o problemă mentală cu fixație pe un anumit subiect și începe să îți mentalizezi dorința. Dacă te simți obosit încearcă să delegi câteva lucruri sau învață să te relaxezi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top