Connect with us

Revistateo.ro

Taur

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 4 – 10 martie – Taur

Taur

Promisiuni legate de studiu, de carieră, de credință, de școală și de străinătate, pentru cei care doresc un loc de muncă mai bun sau o promovare.
Trigonul minor dintre conjuncția Chiron – Venus – Mercur și Jupiter cu acesta din urmă în Casa parteneriatelor de orice fel va avea un potențial maxim în zilele de 6 și 7 martie și care se va face simțit încă de la sfârșitul săptămânii care a trecut și ale cărei influxuri se vor resimți până după 10 matie, poate vorbi de o reașezare a valorilor în planul credinței, cu o recunoaștere deschisă a lui Dumnezeu.
Din 5 martie, Taurii vor simți cum ușor, ușor își recuperează forțele. Apoi sextilul lui Neptun conjunct cu Soarele și Saturn pare că preia ștafeta care poate aduce materializarea unor deziderate profesionale legate de aspectul financiar. Aș sublinia aici un trigon în semne de pământ de câteva ore, din 8 martie care sugerează stabilitatea unor lucruri.
Revenind la conjuncția Mercur – Venus, aceasta mai poate sugera o promovare la locul de muncă dar o promovare care le poate schimba și mediul de viață și prietenii ca și cum li s-ar deschide o ușă spre altă lume. Mai poate fi vorba și de teama unor nativi Taur vis-a-vis de obținerea unui împrumut pentru achiziția unui apartament sau pentru începerea construcției unei case. Influxurile acestui aspect durează aproximativ 3 săptămâni.
Interesant este trigonul dintre Marte și Soarele unor nativi Taur, aspect valabil până după 27 martie, care vorbește despre materializarea unor planuri sau despre ajutor, un ajutor de care Taurul are nevoie și acum le va fi oferit de mediul în care el trăiește. Este și o perioadă de speranțe, de bătut în cuie proiecte, de implicare în acțiuni cu caracter social care îi ajută se se regăsească pe sine în tot ceea ce fac.
Tot pe 7 martie se vor bucura și de sprijinul unui sextil între Soarele în tranzit și Pluto, dar și de un trigon Chiron în tranzit și Jupiter în tranzit care le va aduce vești legate de o investiție pe care doresc să o facă, de venirea pe lume a unui copil sau se vor bucura de rezultatele unui copil aflat la studii undeva la drum, fie o universitate românească, fie una străină.
În ultima zi a săptămânii, mai precis din 10 martie, vor resimți puternic efectele unui model planetar interesant, numit Aripi la umbra căuia, lupta se dă între greii zodiacului. Pluto arbitrează meciul dintre Uranus din Casa dușmanilor și a bolilor neștiute și Jupiter aflat în Casa parteneriatelor. Nu este neapărată nevoie să vorbim despre o ruptură relațională ci poate fi vorba și despre o perioadă în care relațiile cu asociații sau cu prietenii să fie unele tensionate, unii dintre Tauri să aibă probleme cu instituțiile de stat cu rol coercitiv, nu neapărat în calitate de învinuiți, pot și martori sau putem vorbi despre o boală de care habar nu aveau.
Financiar este o săptămână în care vor trebui să strângă punga și să fie atenți la ce taxe și impozite au de achitat. Pe 7 și 8 martie pot intra niște bani pe care îi vor folosi pentru familie. Interesant configurația deoarece îi face să-și adune curajul și să vorbească cu cineva despre ce ar dori să facă în viitor. Putem vorbi de o investiție pentru viitorul copiilor, fie de o afacere pe cont propriu.
Ca sănătate strict, atenție la problemele hepato – biliare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top