Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018 – Scorpion.Primul pătrat al Luni are loc în sectorul social ceea ce te-ar putea face să te întrebi cât de departe îți poți implica prietenii într-o idee.

S-ar putea să-ţi doreşti să strângi nişte resurse, nişte fonduri dar, de asemenea, ai putea avea şi anumite rezerve faţă de de doreşti să faci.

Vorbind despre aceste lucruri cu oameni care sunt implicați deja te poate ajuta să îţi pui mintea la bătaie. Există o atmosferă foarte bună în ce priveşte relațiile şi te-ai putea bucura de o excursie specială sau măcar de câteva momente romantice. Dacă organizezi o sărbătoare sau alt eveniment mare, lucrurile ar trebui să meargă foarte bine.

Romantismul poate cunoaşte o efervescenţă deloc neobişnuită la tine şi poate ajunge să fie primul pe ordinea de zi, mai ales dacă are loc o întâlnire care se dovedește deosebit de tentantă. De fapt, s-ar putea să te simți ca și cum ţi-ai fi întâlnit sufletul pereche.

Dă-i puțin timp pentru că ai putea să te simți altfel după ce vă veţi cunoaște mai bine unul pe celălalt. În cele din urmă, un vechi prieten ar putea fi dornic să se întâlnească cu tine.

Dacă este aşa, acceptă solicitarea chiar dacă eşti tentat în prima clipă să o ignori. Îţi dai seama că ai putea să-i spui foarte mult acestei persoane. Ai dreptul să păstrezi secrete? Universul spune da.

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2018

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 27 mai – 2 iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

O parte a naturii tale este să îţi păstrezi sentimentele adevărate pentru tine atâta timp cât le consideri necesar sau adecvat, așa că nu trebuie să simţi nevoia să dezvălui totul cuiva pe care tocmai l-ai întâlnit.

Ai mai multă încredere mai târziu către sfârşitul săptămânii deoarece ai toate trăsăturile pe care majoritatea oamenilor le caută într-un potenţial partener, deci acum alegerea depinde de tine.

Acordă-ţi ceva timp pentru a-ţi reorganiza spațiul de lucru. Asta te va ajuta să simți că deţii controlul. Perioada este ideală pentru orice eveniment care presupune o deschidere sau o promovare. Este deosebit de important să îţi păstrezi mingea în terenul tău într-un conflict cu un colaborator sau cu un coleg.

Fii o persoană mai bună. Viața nu este întotdeauna corectă. Dacă cineva de la serviciu apelează la tine, este timpul să reevaluezi situația. Sunt posibile modificări constructive.
Eşti convins că banii nu te pot cumpăra.

Personalitatea ta pare mai puternică, râsul tău are forţă și personalitatea ta poate acapara cu ușurință atenţia într-o cameră. Dar este posibil să fie nevoie să participi la problemele din casă. Acest lucru ar putea însemna reparații costisitoare sau chiar o deplasare pe la vecini zgomotoși. Indiferent de situație, probabil că vei apela la economii pentru a acoperi paguba.

Alimentaţia începe să îşi arate punctul critic. Fii atent la ce mănânci și bei. Dacă ţi-ai neglijat dieta, începe să ţii un jurnal de alimentaţie. Foarte important. Modul în care mânânci și ceea ce mănânci contribuie foarte mult la sănătatea și bunăstarea ta. Dacă eşti adeptul preparatelor de fast-food poate că este timpul să te reorientezi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top