Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Scorpion. Nativilor zodiei li se recomandă ca zilele următoare să facă lucrurile cu moderație, deoarece s-ar putea să regrete unele alegeri pe care le fac.
Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Integral
Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul în : BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Chiar dacă astrele sunt de partea ta zilele acestea, ar trebui totuși să nu forțezi nota și să fii mai rezervat în lucrurile pe care le faci. La serviciu, lucrurile pot să fie benefice pentru tine, așa că mulțumește-te cu lucrurile pe care le ai și nu veni cu pretenții exagerate. Dacă te gândești să ceri o mărire de salariu, poate că ar fi bine să o lași pentru altă lună cu aceste cerințe, căci s-ar putea să primești un răspuns care nu te va mulțumi.

Cei care își caută un loc de muncă au mari șanse ca spre sfârșitul săptămânii să primească un interviu pentru angajare. Alege cu atenție locurile în care ai vrea să lucrezi și așteaptă-te să primești vești bune. Cât despre încheierea unor proiecte, nu te grăbi să le semnezi înainte să verifici dacă ești mulțumit cu adevărat.

Nu aduce în discuții lucruri din trecut

În viața personală, lucrurile par să meargă cât de poate de bine. Nici nu ți-ai fi imaginat că totul se va așeza atât de bine pentru tine, așa că ar trebui să fii precaut și să nu strici totul. Încearcă în aceste zile să nu aduci în discuție lucruri neplăcute din trecut, să nu vorbești despre fostele relații sau să îi forțezi cumva mâna partenerului.

În caz contrar, poți aduce o furtună în relația voastră. Cei care nu sunt încă într-o relație pot căuta în aceste zile în grupul lor de prieteni, pentru că s-ar putea ca o persoană căreia nu îi acordau atenție în trecut să trezească niște sentimente foarte frumoase.

Ai grijă la ieșirile în oraș, deoarece ești predispus la situații neplăcute în cazul în care nu ești mai atent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top