Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Scorpion. În această săptămână, anumite probleme de relație nu le vor da pace nativilor zodiei Scorpion. Este o săptămână în care trebuie să se gândească foarte serios ce le lipsește cu adevărat din viață și să acționeze ca atare.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Luna Nouă de marți aduce neliniște în cuplul nativilor zodiei Scorpion. Unele lucruri din trecut pot ieși acum la iveală și ar trebui să fii pregătit pentru orice urmează să afli. Poate fi vorba despre niște greșeli ale partenerului din trecut sau chiar de greșeli de-ale tale. Nu e momentul să lași lucrurile nerezolvate. Asumă-ți răspunderea pentru ce ai făcut și vezi ce este de făcut pe viitor. Niște discuții sincere vor fi de mare ajutor.

Cei care sunt singuri și care vor să cunoască pe cineva ar trebui să evite persoanele din anturajul lor. Nu este cea mai bună perioadă nici să reia relații din trecut, oricât de frumoase au fost ele atunci. Veți observa amândoi că v-ați schimbat foarte mult și că nu mai aveți prea multe în comun.

Soluția ca să cunoști pe cineva este să ieși în locuri pe care, de obicei, nu le frecventezi. Dispui de tot șarmul din lume pentru a face cuceriri și pentru a cunoaște persoane interesante. Nu îți fie teamă de necunoscut și de lucruri noi, o să ai parte de surprize foarte frumoae dacă îți deschizi suficient de mult inima.

La muncă, lucrurile pot trece de la o extremă la alta, iar în această săptămână anumite greșeli pot ieși la suprafață. Dacă sunt rezolvate la timp, nu vor fi băgate în seamă. În schimb, ar trebui să le ții departe de ceilalți colegi, pentru a nu ajunge și la urechile superiorilor. Fii precaut la discuțiile cu aceștia. Nu vrei să intri într-un bucluc.

Fii atent la toate emoțiile pe care ți le provoacă aceste trăiri atât de intense în această săptămână. Chiar și lucrurile fericite te pot afecta. Relaxează-te mai mult și bucură-te de lucrurile frumoase ale vieții cu persoanele dragi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top