Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Scorpion. Ai parte de o săptămână care te va solicita extrem de mult, dar succesul pe care îl obții te va face să simți că a meritat pe deplin totul.

Ai planuri mari de viitor și pentru acest lucru ai nevoie de mai mulți bani și de provocări mai mari. Chiar dacă nu ești pregătit să faci anumite lucruri, accepți provocarea de a învăța lucruri noi care îți pot aduce mai mulți bani. Este perioada perfectă pentru a începe niște cursuri în străinătate, niște schimburi de experiență ori pentru a lua niște meditații. Cunoștințele pe care le obții în această săptămână îți vor prinde tare bine pentru viitor. Ai curajul să riști să faci anumite lucruri pentru că rezultatul va fi cel scontat de tine.

Nu uita, însă, să nu neglijezi nici sarcinile de serviciu și să nu fii observat de colegi sau de superiori că nu îți dai prea mult interesul. Evită discuțiile cu aceștia, mai ales discuții în contradictoriu și încearcă să înveți cât mai mult.

Încearcă să faci niște economii săptămâna aceasta

Ar fi bine ca în această săptămână să faci niște economii, căci poate vrei ca în viitorul apropiat să faci o călătorie și sigur vei avea nevoie de mai mulți bani.

În cazul în care nu ești implicat într-o relație, nu sunt prea mari șanse ca în zilele care urmează să cunoști pe cineva suficient de interesant încât să îi dai atenție. Chiar dacă se vor perinda anumite persoane în preajma ta, nu îți stă mintea la cineva nou, ci mai degrabă încerci să rezolvi planurile pe care le ai.

Cei care sunt cu cineva ar fi bine să comunice mai mult cu persoana iubită și să facă planuri împreună. Implicați-vă împreună în planurile pentru călătorie, ieșirile în oraș sau călătorii. Vă prind bine aceste discuții și petreceți și timp de calitate, punându-vă în acord.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top