Connect with us

Revistateo.ro

Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 – SĂGETĂTOR

Horoscop săptămânal Minerva 25 februarie – 3 martie 2018 – SĂGETĂTOR. Cu Săgetătorul în armonie cu Berbecul, conducătorul clasic al primei case şi cu Marte în semnul lor, energia lor va fi orientată spre acțiune îi va conduce și îi va motiva să îşi atingă scopurile.

În timp ce se vor concentra mai mult asupra lor să încerce să nu îşi facă prea multe griji despre ce gândesc alţii despre ei. Problemele se vor schimba de pe locul de muncă pe spatele scenei pentru a-i face pe alții să îi ajute să obțină ceea ce doresc!

În ciuda acestui fapt vor fi cu siguranță mai concentrați pe aspectul personal, vor străluci la propriu și în următoarele săptămâni.

Vor fi extrem de atrăgători pentru ceilalți, personalitatea lor magnetică va irumpe efectiv din interior spre în afară fascinându-i pe cei din jur.

Este posibil ca unii să îi trateze cu deosebită atenție, interesați de ei la modul că i găsesc deosebit de atrăgători, dar din păcate orice relație vor inițializa nu prea va avea sorți să fie una pe temen lung. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să se distreze, Doamne ferește!

Este bine să nu aibă întotdeauna dreptate și dacă este necesar să își schimbe ideile atunci când se simt uneori în conflict cu ei înşişi! Trebuie să se relaxeze și să nu își facă prea multe griji despre ceea ce gândesc alții despre ei.

Vor atrage prin farmecul natural și prin personalitate. Vor face acest lucru fără efort și natural. O sa le placă faptul că sunt atractivi și vor aprecia aceleași lucruri și la partenerii lor 2 şi 3 martie.

Aprecierile lor estetice vis-s-vis de artă și expresia artistică vor spori și ele, deoarece pot vedea cu frumusețea în tot.

Foarte importantă va fi pentru ei viața sentimentală, deoarece vor încerca să își găsească un nou partener dacă sunt singuri sau dacă au o relație aceasta să se lege și mai mult.

Se vor bucura să îi facă pe oameni să se simtă bine în pielea lor și credința lor va fi puternic înrădăcinată în tradiţii 27 şi 28 februarie.

Conceptul ţine dacă vreţi de karma personală, cu cât dau cu atât vor primi mai mult. Este important să nu îi lase pe ceilalţi să profite de ei, deoarece se vor expune mai mult decât trebuie.

Vor fi bucuroşi să fie cu prietenii și cu oamenii pe care îi iubesc sau la care ţin pe 1, 2 şi 3 marti. Acest lucru este cu totul altceva decât un sentimentalismul reflectat de romantism, deoarece accentul va cădea pe socializarea platonică, mai degrabă decât pe întâlniri.

A fi în jurul prietenilor adevărați le dă energia și credința de care au nevoie pentru a vedea frumusețea lumii materiale. Le place să fie luaţi de val.

Dacă sunt singuri, o persoană specială îi aşteaptă undeva, într-un colț neştiut, dacă însă sunt într-o relație, Venus le va asigura multe întâlniri romantice pe tot parcursul lunii!

S-ar putea să se trezească în mijlocul unui conflict interior și comunicarea exterioară. Vor depune toate eforturile ca să îi ajute pe alții, în încercarea de a evita propriile probleme pe 26, 27 şi 28 februarie.

Vor face tot ce le va sta în putință pentru a masca ceea ce se ascund în interior. S-ar putea să se simtă puși în situația de face orice ca să îi descurajeze pe alții să afle ce simt. Pot fi mai sensibili, deși vor încerca să își ascundă sensibilitatea.

Sunt un prieten și sprijin pentru cei apropiați, întotdeauna dau ajutor și iubire atunci când oamenii au nevoie de asta cel mai mult.

Poziția îi va forța să se confrunte cu nevoia de a mulțumi altora și, de asemenea, să se deschidă și să lase garda jos. Este important să creadă în ei înșiși și să îi ajute pe cei care îi iubesc!

Să nu le fie teamă de emoțiile lor și să încerce să accepte ajutorul prietenilor și a familiei atunci când au nevoie. Chiar dacă vor fi întotdeauna independenți, uneori este bine să se arate și vulnerabili!

Ar putea să fie dornici să facă cât mai multe într-o perioadă foarte scurtă. Se pot simți extrem de neliniștiți și vor dori să abordeze simultan mai multe proiecte.

În timp ce răbdarea nu este punctul lor forte, poziţia face ca această trăsătură să fie mult mai pronunțată, mai ales pe 28 februarie, 1 şi 2 martie.

Încearcă să se adapteze la noile situații și să găsească modalități de a-şi atinge obiectivele. Ar putea simți nevoia de a explora noi interese intelectuale, de a ieși din zona lor de confort sau de a călători.

Nevoia profundă de libertate se va manifesta extrem de puternic în acest timp, deci să țină cont de asta atunci când iau decizii importante!

Este posibil să aibă nevoie de ceva mai mult timp pentru odihnă, deoarece aceste poziţii ale planetelor pot fi foarte solicitante pentru rezervele lor de energie.

Merită să fie fericiţia la fel ca oricare nativ al celorlalte semne. Trebuie să doarmă suficient si să aibă un program alimentar riguros compus din mese sanatoase, deoarece sunt predispuşi la oboseală pe tot parcursul zilei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top