Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Scorpion. O relație ar putea trece la un nivel nou și pozitiv, luni, 23 aprilie, și ar putea aduce descoperirea pe care ai așteptat-o. În plus, acesta poate fi momentul perfect pentru o întâlnire specială sau un prânz cu un prieten care îți oferă noi oportunități.

Pe măsură ce Pluto este bine intenționat, doar este stăpânul tău planetar, și taciturnul Saturn intră în faza de retrogradare, deci ar fi bine să nu transformi în obsesie o anumită situație sau persoană.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Scorpion

Cu cât mai poți sta în umbră și cu cât poți lăsa lucrurile să se așeze de la sine, cu atât mai repede poți găsi soluția. În plus, mișcarea Soarelui în Taur și pe axă relațională, îți permite să faci un bilanț al asociaților apropiați, a prietenilor și a parteneriatelor romantice și să te gândești cum îți poți îmbunătăți problemele.

Miercuri, 25 aprilie, așteaptă-te la o surpriză. O ieșire din rutină ar putea lucra în favoarea ta.

Te mândrești că ești realist, dar este posibil să te îndrăgostești de asta dacă nu cumva chiar ești îndrăgostit deja?! Dacă ți se pare că ești prea intens, prea repezit pentru cineva, răspunsul la această întrebare ar putea fi da.

De ce să te grăbești? Ia-o mai încet altfel ești predispus la o mulțime de greșeli, ceea ce nu înseamnă că ești orb în fața realității. Unii spun că ești prea îngăduitor, dar știi tu bine ce faci.

Profesional, te așteaptă progrese mari la locul de muncă și nu vei avea probleme cu îndeplinirea termenelor. Să te aștepți la ajutor și sprijin indiferent de ce faci. Dacă ai o problemă, nu o păstra pentru tine. Vorbește cu cineva.

Dacă lucrezi acasă, te poți mișca, nu este nevoie să te îngropi în rutina zilnică pentru a fi mai eficient/ă. Dacă desfășori o afacere online, ar trebui să ai rezultate bune în următoarele zile.

Financiar, Universul îți cere să te afirmi în sectorul taxelor și impozitelor, prin efectuarea plăților la timp, trimiterea cecurilor și închiderea vechilor carduri de credit. Între timp, există mesaje importante care vin prin visele și din subconștientul tău.

Pe măsură ce îți expui ambiția formidabilă, nu uita că ești ceea ce faci sau primești ceea ce dai. Tratează-i pe ceilalți așa cum vrei să fii tratat tu.

Este posibil să fii mai conștient de limitele cauzate de varii problemele de sănătate decât de numeroasele posibilități de vindecare. Încearcă să îți concentraezi atenția asupra tratamentelor disponibile, deoarece acest lucru te poate încuraja să te gândești la recuperare.

Poate vrei să apelezi la metodele terapeutice complementare sau chiar ezoterice pentru a descoperi ce este acolo. Dacă începi exercițiile la o sală de fitness, îți recomand să găsești un prieten de antrenament. Sprijinul lui va fi de neprețuit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top