Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Săgetător. Spiritualitatea și înțelepciunea spirituală îți pot oferi îndrumări serioase la începutul săptămânii. Acest lucru te poate ajuta să iei o decizie pe care ai și dândit-o din timp. O concentrare puternică, asupra sectorului valorilor personale, te poate determina să fii mai mult atent la bani, carieră și aspectul material al vieții.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Săgetător

Într-adevăr, chestiunea securității financiare sau de altă natură ar putea să te preocupe foarte mult. O parte din acest lucru se poate datora faptului că atât Saturn, cât și Pluto întră în retrogradare în zona finanțelor personale, determinându-te să te gândești mai mult la astfel de lucruri.

Dacă te poți relaxa cu privire la acest aspect, s-ar putea să vezi cum banii vin mai ușor spre tine și din surse pe care nu le-ați fi putut anticipa. Mișcarea Soarelui prin Taur, joi, 26 aprilie, vă poate încuraja să vă îngrijiți mai bine, mâncând bine, mișcare multă și relaxându-vă când puteți.

Cuvintele tale sună a magie. Știi ce trebuie să spui persoanei potrivite pentru a obține efectul exact pe care-l dorești! Care e secretul tău? Nu împărți nimic cu cineva în care nu ai încredere. Pe de altă parte, contrariile se atrag și în weekend te poți pomeni că inițiezi o relație cu cineva la care nu te-ai gândit vreodată. Uneori, cele mai frumoase surprize sunt cele pe care nu le poți anticipa nici într-un milion de ani.

Este o perioadă excelentă pentru vânzarea bunurilor sau a serviciilor. Ai darul de a negocia așa că ieși din carapacea ta și folosește-l. Ai o mare oportunitate de a face afaceri cu cineva care te poate ajuta să oferi companiei tale un impuls. Este posibil să fii ocupat cu rezolvarea problemelor administrative și eliminarea oricăror restanțe la locul de muncă. De asemenea, ai timp să lucrezi la câteva idei inspirate.

De asemenea, este un moment care se concentrează asupra modului în care poți face mai mult ca parte a unei echipe decât ca individ. Atât de multe se petrec în sectorul relațional, încât ești capabil să atragi noi parteneri de afaceri ale căror competențe se completează perfect cu tine.

În același timp, rețelele sociale, influența politică și accesul la speranțele și visurile tale se extind. Te manifești la un nivel înalt nu trebuie decât să ceri și vei primi.

Ești impresionat și ușor de stimulat. Cu energia planetelor alături ești capabil să cedezi impulsurilor senzuale care nu sunt întotdeauna în interesul tău: să stai până târziu la o înghețată este o modalitate de a evoca ceea ce spun!

Adaugă la asta climatul cosmic, lipsa limitelor când se pune problema de a visa care este în același timp seducătoare dar care poate provoacă probleme. Bucura-te de tine, dar nu renunta la angajamentele tale – daca poți merge în continuare la sală de trei ori pe săptămână este bine pentru psihicul tău!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top