Connect with us

Revistateo.ro

Taur

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 – TAUR

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 – TAUR. Sunt destul de concentrați pe realizarea obiectivelor pe care le au și acest lucru va continua crescendo pentru ei până anul viitor.

Se pare că Universul vrea ca ei să se bucure de libertate, de succes și de parteneriate sociale!

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Şi cum firea Taurilor ţine de securitatea emoţională, vă daţi seama ce tensionaţi vor fi, ce întunecaţi, se vor burzului la toţi cei care îi vor întreba de vorbă, se vor lupta cu demonii lor interiori pentru a înţelege ce li se întâmplă sau de ce li se întâmplă tocmai lor, vor înghiţi greu reproşuri care ţin de studii şi de calificarea profesională şi unii vor realiza ca s-au pierdut undeva pe drumul devenirii.

Vor fi mai preocupați de obiectivele profesionale și de viața socială, deoarece această emisferă se referă la munca pentru ceilalți, la social, la speranțele și visele lor, la ceea ce doresc să facă.

Regretele pot constituti o motivaţie pentru întoarcerea la studii pentru cei maturi, dar şi pentru cei tineri care realizează că s-au depăratat prea mult de dorinţele lor.

Viața personală și emoțională va rămâne undeva în urmă, ceea ce este o schimbare foarte bună pentru ei!

Totuşi tinerii sau cuplurile aflate la început de drum au probleme afective. Vor fi mai atrași de acei oameni care nu au susținere financiară, dar care sunt echilibrați din punct de vedere emoțional.

Dacă sunt într-o relație, pot sesiza o schimbare de statut financiar a partenerului sau că pot deveni independenți financiar pe parcursul lunii.

Pe de altă parte, își vor canaliza energia cu siguranță spre partea mai profundă și mai serioasă a relației, deoarece această casă guvernează și energia masculină sau feminină.

Împreună cu partenerul, se vor dori mai multă intimitate. Vor fi persoane profunde, dar sufocabile, iar Venus îi va încuraja să fie autentici.

Tinerii au şansa să-şi dovedească talentele lucrative fapt care ar putea să le aducă fie o promovare, fie alte responsabilităţi, pe 22, 23 si 24 ianuarie. De asemenea, partenerii sau soţii lor se pot bucura de stabilitate la locul de muncă.

Se vor concentra pe realizarea obiectivelor pe termen lung și așa își vor da seama că evoluția lor profesională are limite. Deocamdată. Dacă sunt în căutarea unui nou loc de muncă, de această dată vor fi în măsură să aleagă un domeniu care să implice mai multă responsabilitate.

Probleme financiare nu au avut şi nici nu cred să aibă, şi chiar dacă rămân ei fără bani, soluţiile financiare ale partenerilor îi vor ajuta să iasă la lumină, până la salariu – zilele de 23 şi 24 ianuarie.

Posibil să le intre în conturi noi sume de bani, indiferent dacă este vorba despre moștenire, despre fuziuni de capital sau de un bonus în venituri proprii. Poziția le va fi benefică și aducătoare de noroc.

Şi starea de sănătate se va îmbunătăţi, cu toate frământările lor interioare pentru că, de obicei, când sunt supăraţi, nativii Taur dorm, iar prin somn îşi recuperează forţele.

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Le sugerez Taurilor care au probleme de tipul soţia, mama sau copilul bolnavi, aflaţi în situaţia de a suporta o intervenţie chirurgicală grea, să nu urce la volan pe 22 şi 23 ianuarie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top