Connect with us

Revistateo.ro

Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 – BALANȚĂ

Horoscop săptămânal Minerva 21 – 27 ianuarie 2018 – BALANȚĂ. Nu aş spune că în tema astrală a acestor nativi s-a schimbat ceva în mod radical.

Putem vorbi de o continuitate a atmosferei de săptămâna trecută, sub rezerva că pentru unii, Luna în creştere poate crea tulburări care ţin de modul cum ştiu să-şi administreze propria energie, cum ştiu să o dozeze ca să se folosească la maximum de ea.

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Este important să vorbească, chiar dacă sunt un dezacord cu cineva. Lucrurile se vor linişti curând, deoarece Universul doreşte să aibă încredere în judecata lor și să le onoreze sentimentele.

Afectiv şi relaţional se iscă unele furtuni în paradis. Ca şi nativii Gemeni, tot cei tineri sunt cei care au probleme, dar ei le au cu cei din familie, o inadecvare a dorinţelor, cheltuieli care pentru cei din familie nu au justificare îi pot aduce pe picior de război cu prărinţii sau cu partenerul de viaţă.

Zile critice: 22, 26 şi 27 ianuarie. Alte Balanțe par să nu-şi mai găsească inspiraţia în sânul familiei şi nici a relaţiei şi vor căuta să compenseze aceste nevoi prin ieşiri până la ore târzii din noapte cu prietenii şi de aici discuţiile de acasă.

Erotismul lor depinde foarte mult de ceea ce le oferă partenerul. Iar din acest punct de vedere săptămâna aceasta cred că nu ştiu chiar deloc să-şi exprime sentiemtele şi fac gafe din acest punct de vedere.

Zile ameninţătoare pentru ruperea relaţiilor: 22, 24, dar mai ales 25 ianuarie. Dacă au o relație, vor simţi nevoia să îşi cunoască partenerul mai profund și mai intim.

Acest lucru poate duce la discuții despre viziuni asupra lumii sau despre subiecte mai personale, pe măsură ce căutați o legătură emoțională profundă.

Dacă sunt singuri, vor putea înveseli orice potențial partener cu farmecul lor, știind exact ce, cum şi când să spună.

Profesional stau nu bine, ci foarte bine, au o stabilitate nu doar a locului de muncă ci şi ideatică ceea ce pentru un nativ Balanță spune mult dacă ne gândim că de regulă dacă nu sunt motivaţi pentru ceea ce fac, se reorientează repede.

La locul de muncă vor fi calmi și cooptaţi în discuții aprinse sau vor fi rugaţi să arbitreze varii probleme. Vor lucra la propriile proiecte și realizările colective vor fi mai bune faţă de celelalte luni.

În plus, se vor simți atraşi de cei care sunt mai avuţi ca ei sau cel puțin afișează bogăția în afară. Realizează pe propria piele că banii pot corupe, dar că pot fi de ajutor pentru a face mari schimbări în viața altora.

S-ar putea să li se ceară să negocieze conflicte deoarece oamenii îi văd ca pe nişte pacificatori Zile faste: 23, 24 şi 25 ianuarie.

Totuşi, pe 26 ianuarie femeile să fie atente cum vorbesc cu colegii mai în vârstă. Unele tensiuni din plan personal au impact major asupra muncii şi le fac să dea cu bâta în baltă şi să piardă sprijinul unor oameni de care au reală nevoie.

Financiar, pot face o schimbare în carieră sau pot obține o promovare pe parcursul anului care vine şi care va fi retribuită pe măsură!

Altfel, banii pot veni din relațiile personale, cum ar fi încheierea unui parteneriat cu cineva care este bine pregătit sau care primește o moștenire din partea membrilor familiei.

Alege zodia ta pentru a citi horoscopul integral dând un singur click: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Ca sănătate, rămâne viciată axa imunitară, deci atenţie la răceli în mod special, dar şi la boli de natură imunitară cum sunt alergiile, de exemplu!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top