Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 18 - 24 martie 2018 VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 pentru zodia Vărsător. Problemele acestor nativi par să ţină de drumuri sau de studii, de o serie de simptome care anunţă neglijarea anumitor boli şi cronicizarea acestora şi, culmea, ingeniozitatea, ca şi cum ei, care sunt maeştii ai Progresului s-au pierdut în labirintul minţii lor.

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Vărsător

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

O sumă de evenimente se adună în curtea lor, îi face să se simtă vedete chiar dacă orgoliul şi vanitatea sunt încă şifonate de pe urma întâmplărilor din ultimele săptămâni, vor uita toate aceste stari instantaneu atunci când li se va propune o schimbare de macaz, într-un domeniu nou în care se vor descurca foarte bine.

Totuşi au apă la moară să susţină proiecte aparent irealizabile, dar să nu uităm de capacitatea de transcedere a timpului de care dispune Vărsătorul şi percepţia lui asupra viitorului. Viziunea progresistă a anumitor lucruri le pot aduce notorietate şi încă odată, dacă mai era nevoie, recunoaşterea acestor talente pe 19 – 20 martie.

Dacă nu aş fi cu harta acestor nativi în faţă aş crede că a dat norocul peste ei. Ca şi Gemenii, şi Vărsătorii nu pun accent pe relaţie sau pe sentimente acum, important este să iasă ce-şi doresc cel mai mult. Asta nu înseamnă că nu ştiu să iubească sau nu ştiu să obţină ce vor când doresc.

Erotismul lor este depinde foarte mult de ceea ce le oferă partenerul. Iar din acest punct de vedere, săptămâna aceasta nu prea este loc de iubit. Marte în Casa banilor proveniti din muncă proprie sugerează să fie atenţi pe ce îşi cheltuiesc banii.

Pe 21 martie, cineva din familie le dă o veste vizând obţinerea unui act de proprietate sau rezolvarea actelor în ce priveşte o tranzacţie imobiliară ori a unui teren. De asemenea, se pot bucura de aprecierea prietenilor şi a oamenilor din mediile în care trăiesc şi muncesc.

Pe 19 martie speranţele celor tineri vis-a-vis de un loc de muncă se împlinesc spre uşurarea părinţilor, dar şi a lor. Sunt aprecieri care vin din partea unor oameni cu greutate în domeniu – poate fi vorba despre cercetare, în special cercetarea medicală, laboratoare specializate de medicină, specializări în medicina nucleară ş.a.

Vineri 23 martie, va veni rândul nativelor Vărsător să dovedească ce pot, mai ales în domeniul creativităţii şi aici sunt vizate femeile care lucrează în domniile media şi publicitate unde creativitatea dă aripi.

Cum spuneam mai sus, profesional lucrurile merg din ce în ce mai bine. Se înţeleg cu persoanele mai în vârstă care ştiu cum să îi ia sau ce să le ceară să facă,iar viteza lor de reacţie este ameţitoare. Nu le plac funcţiile şi totuşi se pare că vor avea parte de aşa ceva, posibilă propunere pentru schimbarea locului de muncă, dar părerea mea este că vor opta pentru promovare.

Pe 26 martie, trigonul în semne de foc care apare în harta lor îi poate duce spre înţelegeri mai greu accesibile pentru ceilalţi, mai ales dacă tema astrală sugerează puteri extrasenzoriale.

Cum nu sunt materialişti, banii vin şi pleacă uneori în cele mai ciudate moduri, li s-a tăiat gazul pentru că au uitat să-l plătească, li s-a blocat cardul că au uitat să-l alimenteze, au rămas fără benzină în rezervor, probleme tipic uraniene. Noroc că găsesc oameni care îi ajută să le remedieze imediat.

Atenţie la stres şi la oboseala, sunt duşmanii lor pe faţă, câţi or avea de care nu ştiu, să fie ei sănătoşi! Tot acum, vârstnicii ar putea deborda de sănătate pe când cei tineri pot avea o criză de fiere sau tulburări intestinale datorită alimentaţiei pe apucate.

Ca sănătate este vizat segement digestiv, în special, tranzitul intestinal. Vârstnicii se pot confrunta cu pusee acute ale unor boli cronice, dureri puternice la nivelul gambelor şi gleznelor, cei tineri: atenţie la infectiile de la nivelul vezicii urinare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top