Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Capricorn

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Capricorn. Începând de marți, 20 iunie, poate fi mai ușor să discuţi probleme importante cu partenerul tău de afaceri, dar şi cu cel de viaţă sau cu alți oameni cheie. Mergi în relație pe sentimentele tale și exprimă-le cu ușurință.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Susţinerea unor conversații importante ar putea duce la descoperirea pe care ai sperat-o. Luna arată că dacă e ceva ce ești dornic să începi, acum ai foarte mult timp să marşezi pentru asta. Și dacă eşti gata să faci schimbări în rutina vieţii de zi cu zi şi a sănătăţii, acum este momentul și pentru asta. Tot acum, Venus se mișcă prin Casa pareteneriatelor din tema ta natală.

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Capricorn

Prezența ei aici poate adăuga ceva nou în viața ta sau să reaprindă dramul acela de romantism de care ai neovoie. În cele din urmă, păstrează-ţi mintea deschisă în weekend, deoarece ţi-ar putea face viața mai ușoară.

Felul preferat de întâlnire este cel care nu îţi complică existenţa. Vei avea grijă ca fiecare detaliu să fie acolo unde trebuie și unde cere eforturi din partea ta. Persoana potrivita va şti ce complimente să îţi facă. Pe la amiază aţi putea rămâne blocați în locuri aglomerate împreună. Pentru cei ca tine, mai mult de două persoane reprezintă cu siguranță o mulțime!

Așteaptă-te la lucruri neașteptate. Energia astrelor sprijină oportunități extraordinare în ceea ce priveşte călătoriile și educația. Este un moment norocos pentru a aplica pentru un nou loc de muncă. Această perioadă poate face să te simți mai degrabă emoțional. Este important să fii atent la ce spui, nu cumva să spui ceva greșit. Este un moment bun pentru a comercializa un produs sau un serviciu. Dacă te grăbeşti, sunt posibile unele accidente. De asemenea, energia astrelor sprijină planificarea muncii. Managerii ar putea fi nevoiți să țină această evidență pentru ca lucrurile să fie pe drumul cel bun.

Cu activitatea din casa relaţională, s-ar putea să te simți mult mai bine socializând. Chiar dacă nu cauți favoarea cuiva, încearcă să o obţii împreună cu contactele tale profesionale, este o idee bună. Este posibil să trebuiască să te uiți mai întâi la casa și la aparițiile tale și asigură-te că eşti pe picioarele tale înainte de a-ţi îmbunătăți viitorul financiar.

Ești ca o mâncare de fasole prea sărată, neliniștită și plină de energie. Asta te poate ajuta să mănânci alimente bogate în proteine care să îţi hrănească sistemul nervos, cum ar fi peștele gras sau seminţele de in. Vitamina B te poate ajuta, de asemenea, să îţi întăreşti sistemul nervos și pentru a-ţi păstra calmul în situaţii extreme. O dietă bogată în nutrienți cu câteva suplimente bine alese te va ajuta să fie bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top