Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Vărsător. Visează în continuare, Vărsătorule. Păsările cosmice Venus și Marte își spală aripile în apele cosmice.

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Venus este cuibărită în Taur și în Casa a 4-a a familiei, în timp ce Marte hălăduiește prin Capricorn și în Casa a 12-a a compasiunii, dar și a secretelorși a dușmanilor neștiuți și a…. Această aliniere confortabilă este ca un sezon de igienă pentru inima ta.

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Vărsător

Vrei să te apropii de o anumită persoană? Programează-ți o vizită la domiciliu sau alege o locație mai retrasă. Împărtășirea unei mese sau a unei plimbări printre florile de primăvară poate aduce momente care să vă apropie. Ai făcut greșeala să arunci calendarul cu evenimente de seară?

Nu te neliniști, te vor suna și vei merge unde trebuie. Uneori este bine să sari aceste ieșiri ca să te poți întâni cu băieții sau să pregătești cina împreună cu fetele. Dacă ești într-o relație, problemele de familie vor fi pe primul loc.

Cred că este momentul să îi dați prietenului vostru, o cheie de la apartament după care începeți fie vânătoarea pentru un cuib de dragoste fie să îl regândiți pe cel în care sunteți. Discutați!

Cei care sunteți singuri, pregătiți-vă să nu vă mai purtați ca niște păuni cu coada roată ntr-un perpetuu dans a căutării jumătății ideale. Parada este frumoasă dar devine obositoare și agasantă. Acordă prioritate oamenilor caraterizați de loialitate, stabilitate și compasiune.

Poate fi ceva plictisitor dar necesar. Te-ai distanțat de o rudă de sex feminin – mama sau sora ta? Iată că jocul lui Venus și a lui Marte îți oferă șansa pentru vindecare și iertare.

Dacă ai avut o supărare vis-a-vis de familie, acum o poți repara. Cu scrisul și prin introspecție, ai putea să-ți dai seama că tu ești cel care ar trebui să își ceară scuze. Nu trebuie să vorbești prea mult, ajunge să găsești puțin timp pentru un sflet de care ai nevoie.

Duminica, semnalele vor fi cu adevărat clare la stația de comunicare. Mercur revine în mers normal și odată ce va accelera prin Casa a 3-a, vei deveni din nou preferata/ul tuturor și sufletul tuturor întâlnirilor. Cât despre cei cu adevărat orbi care nu vor simți niciodată simțul umorului sau al sensibilității tale, uită-i!

Începe să te plimbi și explorează noi interese. Redevino regina scenei din atelierele de creație sau intră în diferite studiouri de fitness. Începe să spui da când colegii te invită la o cafea, iar vechii prieteni doresc să te prezinte oamenilor pe care îi cunosc.

Unii Vărsători pot fi ademeniți de cântecul de sirenă al unui vecin susținutor. Semnul lor inovator iubește ideea de a contribui la ceva, chiar la a crea o utopie. Dacă ai gândit vreo mișcare, acesta ar fi momentul să începi să vânezi o nouă adresă sau dacă îți place unde locuiești, adu-ți viziunea în casa ta și ridic-o la nivelul culorii tale interioare!

Ingeniozitatea ta se retrezește din amorțeală, ești dornic să te dai jos din pat pentru a lucra la un proiect cum ar fi o carte sau construirea unei case. Începând de duminică, drumul este liber pentru a începe testul creativității!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top