Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 24 - 30 iunie 2018 - Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 11 – 17 martie 2018 GEMENI

Horoscop săptămânal 11 – 17 martie 2018 pentru zodia Gemeni.

Gemeni

În sfârșit, Gemenii se înțeleg pe sine, dar îi înțeleg și pe ceilalți. Ideile lor sunt apreciate ceea ce face ca ei să exulte, sfatul meu este să încerce să rămână totuși cu picioarele pe pământ și să profite de aceste aprecieri luându-și câteva zile libere în care să se odihnească suficient.

Pe 15 martie, de exemplu, găsesc o soluție genială prin simplitatea ei și de pe urma căreia toată lumea va avea de câștigat. După 11 martie marea lor problemă va fi comunicarea, ca niciodată, au probleme în acest sens, cu un vârf de lance pe 15 și 16 martie, când nu are să le fie prea moale și nu își vor găsi cuvintele, oricât de mult ar încerca.

Blocajele de comunicare sunt frecvente, dar nu la ei, așa că ar face bine să tragă adânc aer în piept, să se calmeze și să-și vadă de treabă.

Relațional – trebuie să recunoaștem că acești nativi atunci când nu mai pot gândi cu mintea, sunt ajutați de inteligența inimii. Așa că, dacă există tensiuni în ceea ce privește romantismul lor, cel care dă tonul în relație este creierul, care își acordează parcă undele cerebrale cu melodia inimii.

Sesizez oarecare tensiuni pe 15 martie, ca și cum fiecare dintre parteneri este prins într-un dialog al muților într-o țară a surzilor. Au însă dispoziția să caute argumente și să le expună fără teama că greșesc, și dacă greșesc, vor căuta altele.

Atmosfera se va detensiona undeva între 16 și 17 martie, când între parteneri, fie ei la început de drum, un cuplu matur sau cu state vechi într-ale căsătoriei, se va încheia un soi de armistițiu, pentru că există momente în viața în care nu mai ai nevoie de cuvinte ca să te înțelegi cu cineva.

Cei tineri care nu au o relație, au șansa de a-și găsi pe 13 și 14 martie, pe cineva așa cum își doresc. Fac bine, au atitudinea de care este nevoie, totul este să se stabilizeze emoțional. Aviz segementul de vârstă 30 – 31 ani. Vor să aprofundeze relația? Pe 16 și 17 martie reușesc să-și farmece partenerii și să îi convingă să spună da.

Profesional – sunt pe aceeași lungime de undă cu colegii lor, dacă sunt asociați, vor da lovitura așa cum visează de multă vreme: ceea ce iese din acest parteneriat va fi cu adevărat uimitor. Problema este că nu vor să-și stabilească obiective pe termen lung.

Consideră, cel puțin pe 12, 13 și 14 martie, că munca secvențială construiește succesul. Vor fi puși în situația să explice ceea ce spun, dar, ca un făcut, nu au cuvintele la ei. Va fi dezamăgitor pentru cei care ascultă. În schimb, pe 15 sau 17 martie au șansa să dovedească de ce sunt numiți uneori genii. Nu doar că dau clasă cârcotașilor, dar au bafta unei poziții bune în organigramă. Atenție la comunicarea cu colegii sau cu oamenii din subordine.

Financiar – Sunt pe cont propriu în ce privește finanțele. Nu este nevoie să recurgă la circumstanțe neplăcute sau dificile pentru a lua un împrumut. Mai de grabă i-aș sfătui să fie atenți cum își administrează bugetul. Stima de sine și încrederea în sine devin mai puternice atunci când știu că au contul alimentat.

Banii vin, pe căi neașteptate, cred că planetele din Pesti fac jocul. Expansiune financiară pare să vină spre sfârșitul lunii, pe măsură ce statutul profesional se consolidează.

Ca sănătate să fie atenți la răcelile de orice fel. Să se odihnească cât de des pot, să își menajeze creativitatea prin relaxare, să acorde importanța cuvenită metabolismului lor, care se poate confrunta cu arderi puternice cu impact asupra reactivității. Irascibilitatea Gemenilor circumscrie situației de moment.

Vârstnicii este posibil să se confrunte cu dureri artritice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top