Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 4 - 10 februarie - Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Berbec

O săptămână care pentru nativii Berbec poate debuta cu o serie de reuşite, pornind de la dobândirea unor bunuri pe care şi le doreau de multă vreme, până la schimbarea casei sau a maşinii.

Aceasta este latura lumească a vieţii, dar ei se regăsesc acum şi în plan spiritual, căutările lor îmbracă forma unor revelaţii pe care le aşteptau de ceva vreme. Toată impulsivitatea lor va păli în faţa energiei pe care o vor pune la bătaie pentru a se descoperi pe sine.

Este un lucru foarte important pentru un Berbec. Cooperarea și consensul vor fi semnificative şi definitorii pentru propria stabilitate. Sunt de aşteptat afirmarea proprie și acțiunea îndrăzneață, dar ţinând cont de nevoile celor din juru lor. Vor fi umărul pe care se poate plânge cu uşurinţă.

Este important să înțeleagă că au de a face cu o perioadă dinamică şi probabil le va cere să fie mobili și activi în mai multe domenii. Dacă lucrează pentru ei, este o săptămână ideală pentru a-şi promova afacerea şi produsele. Dacă sunt angajaţi, vor descoperi probabil, mijloace noi de administrare a veniturilor, lucru plăcut și util.

Chiar dacă uneori îşi mai înghit neputinţa, comunicarea cu vârstnicii le poate aduce beneficii afective nebănuite. Tinerii, de regulă, comunică mai uşor cu bunicii decât cu părinţii, iar sfaturile pe care le primesc le permit să verifice adevărul. Zile bune – 14 şi 15 decembrie.

Am putea vorbi despre momente de evaluare a relațiilor existente sau de stabilirea unor noi contacte. Este posibil ca cei singuri să întâlnească pe cineva, dar totul va rămâne la nivel de distracţie.

Au tot ce le trebuie pentru a se asigura că lucrurile merg bine pentru ei, mai ales dacă își doresc un copil, acum este momentul să îl conceapă şi îi vor lua prin supsindere atât pe prieteni, cât şi pe adversari. Cuplurile trec printr-o perioadă înfloritoare, în sensul că nu mai sunt dispute de orgolii, ci lucrurile se fac de comun acord.

Mai mult, partenerii de viață dau dovadă de inventivitate, și zilele Berbecului se dovedesc extrem de colorate, ceea ce nu va permite căderea în rutină. Acolo unde până mai ieri nemulţumirile ameninţau să destabilizeze relaţia, iată că săptămâna aceasta lucrurile capătă noi valenţe şi Berbecii pot spune că au o perioadă fastă. Perioadă foarte bună 14,15 şi 16 decembrie, când vor decide fie schimbarea casei, fie vor da undă verde înnoirilor din gospodărie. Separarea, adică cei tineri cu casa lor, părinţii la fel, va aduce liniştea şi va reînnoda relaţia părinţi – copii, adică noră – soacră.

Profesional au scăpat de ameninţarea disfuncţionalităţilor sau de pierderea locului de muncă, sunt apreciaţi pentru ceea ce fac, cel puţin pe 11, 12 şi pe 13 decembrie, vor ieşi în evidenţă prin ceea ce spun, surprinzător, şi nu prin ceea ce fac.

Cariera lor va suferi modificări majore, în sensul că își vor trage după ei copiii și vor căuta permanent să găsească o sumă de căi inovatoare în tot ceea ce fac, că e afacere proprie, că este locul de muncă. Să nu își facă griji dacă ratează vreo oportunitate, pentru că vor apărea altele.

Mulți dintre Berbeci își doresc o profesie care să le ofere și emoție, dar și implicare și, mai ales, să aibă simțul umorului, iar săptămâna, celor care nu au un loc de muncă, le poate oferi unul, deși eu le-aș sugera să fie prudenți când li se face oferta unor asemenea locuri de muncă, deoarece ascund multe capcane care pentru ei vor fi adevărate suplicii.

Soluţiile simple pe care le găsesc îi pot transforma în mici vedete la locul de muncă, totul este să nu li se urce la cap.

Nici financiar nu stau rău, am mai spus-o şi săptămâna trecută, totul este să nu devină cheltuitori sau, dacă trebuie să cumpere ceva, să analizeze ofertele pentru achiziţie. Zile bune 13 – 14 decembrie, când se pare că le intră şi ceva bani în buzunare.

Ca sănătate, răcelile sunt la ordinea zilei şi durerile de… dinţi! Să practice pauzele lucrative. Așa nu vor simți că stau. Dacă vor, seara pot merge la sală, că tot e la modă, sau pot apela la o dietă și tensiunea musculară va dispărea ca prin farmec.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top