Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 1 - 8 aprilie 2018 Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Săgetător. Aceşti nativi au un suflu extraordinar şi ajung să recupereze cam tot ce au pierdut în ultimii zece ani, fie că vorbim de aspectul profesional, fie de cel financiar sau relaţional.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Totuşi, să fie atenţi, nu cumva atunci când cred că au ajuns la capăt să se prăbuşească pentru că nu ştiu să-şi dozeze energia.

Pragmatici, vorbăreţi şi atenţi la fiecare mişcare financiară din zonă, au grijă să-şi găsească cel puţin o poziţie bună, dacă nu, chiar un cuibuşor din care să dirigue, e drept, din umbră, tot ce înseamnă informaţie.

Foarte interesant mi se pare aspectul moştenirilor care îi face să se îmbete cu apă rece, de aceea îi sfătuiesc să fie atenţi şi să se gândească bine în ce se bagă deoarece cadrul mi se pare extrem de volatil şi cu o încărcătură deloc uşoară.

Fie că se pot pomeni atraşi într-un proces, fie moştenirea care le vine este una păguboasă, pentru că există şi aşa ceva şi trebuie să plătească mai mult decât face şi, bineîneţeles, de aici reproşurile.

Îmi place că relaţional lucrurile se liniştesc şi ele, disensiunile nu dispar întru totul, dar să fim serioşi, micile contrări dau farmec şi culoare vieţii în doi. Iar Săgetătorii sunt maeştrii când se pune problema de a împăca lucrurile.

Totuși, la capitolul iubire pentru ei este ori albă, adică le merge din plin, ori neagră, adică nu îi preocupă momentan subiectul. Pentru cei care sunt în cuplu, săptămâna vine cu bune în zilele de 1 aprilie şi cu mai puţin bune în 3 şi 4 aprilie.

Faptul că nu ştiu să ierte le cam dă planurile peste cap, orgoliu şi vanitatea nu au ce căuta în iubire, dar pentru ei lucrurile acestea sunt de neacceptat.

Mai bine să fie atenţi şi să analizeze lucrurile în profunzime, nu doar formal, de multe ori ceea ce vedem este atât de înşelător şi atunci se vor lămuri multe lucruri, bonomia cu care ne-au obişnuit le va reveni, atât în relaţia de cuplu, în cea cu familia cât şi în relaţiile de serviciu.

Nici profesional nu stau rău, eventual o puternică dorinţă interioară de a şti mai mult sau de a face mai mult şi asta este o bilă albă, dacă ne gândim că majoritatea dintre noi se mulţumesc doar cu ceea ce au, şi chiar primesc acordul să facă ce doresc, iar tinerii Săgetători, cei care studiază, au ocazia să aprofundeze domenii pe care apoi le vor accesa ca profesii de viaţă, vor descoperi frumuseţea profesiei în sine, fie că se angajează în munca de informaţii, diplomaţie sau medicină, fie în domenii tehnice de vârf, cum este lumea virtuală.

Răbdarea lor va da roade nebănuite, iar dacă au aproape, cum le-am mai spus acum câteva săptămâni, un nativ Gemeni sau Vărsător, pot face cuplu profesional pentru multă vreme de acum înainte. Zile super –1, 2, 3 apilie.

Din punct de vedere financiar, încă nu se poate vorbi de o stabilitate. Dimpotrivă, pagubele de care aminteam îi bagă în datorii şi mai mari şi vor trebui să găsească soluţii urgent.

Au o săptămână în care sănătatea nu le va da bătăi de cap, eventual seara, când se pun în pat să resimtă oboseala de peste zi la nivel muscular – dureri, furnicături, spasme. Apoi, gurmanzi cum sunt, să fie atenţi la ceea ce mănâncă.​

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top