Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 1 - 7 aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie Află ce îți rezervă astrele în această săptămână în funcție de semnul tău zodiacal.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

BERBEC. O săptămână care pentru nativii Berbec poate debuta cu o serie de reuşite pornind de la dobândirea unor bunuri pe care şi le doreau de multă vreme, până la schimbarea casei sau a maşinii. Aceasta este latura lumească a vieţii, dar ei se regăsesc acum şi în plan spiritual, căutările lor îmbracă forma unor revelaţii pe care le aşteptau de ceva vreme. CITEȘTE MAI DEPARTE AICI.

TAUR. Şi pentru aceşti nativi lucrurile se mai detensionează în sensul că nu se mai simt bombardaţi cu tot felul de probleme, nu se mai simt stresaţi de apropierea vreunui dead line şi nici nu mai sunt stresaţi de ideea că nu vor şti să echilibreze viaţa profesională cu cea sentimentală. CITEȘTE MAI DEPARTE AICI.

GEMENI. Nu aş spune că în tema astrală a acestor nativi s-a schimbat ceva în mod radical, putem vorbi de o continuitate a atmosferei de săptămâna trecută, sub rezerva stabilității locului de muncă, comunicarea mai ales dacă este vorba despre femei, aşa că vor trebui să fie cel puţin prudenţi în tot ceea ce fac săptămâna aceasta. De asemenea, atenţie la ce spun. CITEȘTE MAI DEPARTE AICI.

RAC. Mă bucur că pentru aceşti nativi lucrurile se aşează aşa cum trebuie, că pot simţi şi ei că trăiesc cu adevărat, că şi pentru ei lumea are suprize şi bunătăţi, că se pot pune în valoare aşa cum numai ei ştiu. O atmosferă deconectantă, veselă şi debordantă în care se regăsesc mai mult decât ne închipuim. CITEȘTE MAI DEPARTE AICI.

LEU. Nu se poate vorbi chiar despre o relaxare totală, totuşi, în comparaţie cu săptămânile care au trecut, lucrurile s-au mai liniştit, dar putem vorbi pentru câteva zile de câştiguri aşteptate. Sunt adulaţi, remarcaţi, aclamaţi la scenă deschisă dacă trebuie, reuşesc în tot ce-şi propun, ce mai, pentru ei, timp de un an, Norocul cu N mare va fi cel care va face jocurile. CITEȘTE MAI DEPARTE AICI.

FECIOARĂ. La aceşti nativi se remarcă o deschidere spre spiritualitate remarcabilă, ceea ce aduce o perioadă la fel de bună pentru ei. Pe de o parte sensibilitatea datorită crucii în semne mutabile îi aduce în ipostaze extreme: fie le amplificarea sentimentului de credinţă, câştigul spiritual de pe urma tranzitului prin casa muncii a lui Neptun, fie le exacerbează dorinţa de a avea, de a poseda cu orice preţ pentru a-şi asigura stabilitatea materială prin trigonul de pământ care îi va urmări ceva timp de acum încolo. CITEȘTE MAI DEPARTE AICI.

BALANȚĂ. Deşi aceşti nativi se mai relaxează, starea de tensiune nu dispare în totalitate. Axa socială şi partenerială rămâne în cotinuare viciată, încă nu este momentul să ia decizii importante legate de aceasta. Favorizate continuă să fie femeile şi relaţiile pe care le cultivă. Încearcă să recupereze timpul pierdut. CITEȘTE MAI DEPARTE AICI.

SCORPION. Deocamdată lor le merge din plin, sunt avantajaţi cei care lucrează în străinătate. Cred că săptămâna aceasta va fi şi pentru ei una a recoltelor, în sensul că le vin bani, atât din familie cât şi din varii locuri şi locaţii pe unde mai vieţuiesc ei atunci când vor să câştige un ban în plus. CITEȘTE MAI DEPARTE AICI.

SĂGETĂTOR. Aceşti nativi au un suflu extraordinar şi ajung să recupereze cam tot ce au pierdut în ultimii zece ani, fie că vorbim de aspectul profesional, fie de cel financiar sau relaţional. Totuşi, să fie atenţi, nu cumva atunci când cred că au ajuns la capăt să se prăbuşească pentru că nu ştiu să-şi dozeze energia. CITEȘTE MAI DEPARTE AICI.

CAPRICORN. Parcă se mai îndulcesc lucrurile şi pentru aceşti nativi, deşi potenţialul de agresivitate sau de violenţă împotriva lor este încă destul de mare. Aceste lucruri par să vină din drumuri ca şi cum ar fi implicaţi în vreun accident de maşină sau legat de aspectul verbal, întâlnesc oameni certaţi cu bunul simţ, încearcă să îi evite, dar se pomenesc în vârtejul evenimentelor fără să aibă nicio vină, le sugerez să se gândească şi mai mult la problemele de supravieţuire, în cuplu şi în lume. CITEȘTE MAI DEPARTE AICI.

VĂRSĂTOR. Cum fac, cum nu fac, aceşti nativi cad ca pisicile, în picioare. Explorarea lucrurilor noi este pentru ei adevăratul capital şi să nu vă miraţi dacă găsesc şi în cel mai banal lucru ceva de analizat, de studiat, de anticipat. Problemele acestor nativi se circumscriu ideii de familie, de sentimente, de creativitate ceea ce le dă un mod de reacţie destul de agresivi cu conotaţii violente de cele mai multe ori, trântesc, sparg, rup, distruc, crize de personalitate care nu pot fi împiedicate decât de ei însăşi. CITEȘTE MAI DEPARTE AICI.

PEȘTI. Aceşti nativi îşi vor concetra atenţia, în această săptămână, pe cultivarea relaţiilor şi a susţinătorilor pe care îi au. Ba, aş spune că sunt la un pas să mai câştige şi alţii! Alţii vor evada iar în lumea lor şi cum de acolo văd lucrurile deformat, anesteziaţi parcă de nevoia lor de afectivitate, stau cuminţi aşteptând zile mai bune. Espectativa nu cred că este o condiţie care să îi ajute acum. CITEȘTE MAI DEPARTE AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top