Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Săgetător

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal 3 – 9 septembrie 2018 Săgetător. Nativii acestei zodii au o săptămână destul de bună, fără evenimente majore care să le tulbure liniștea, iar din acest motiv trebuie să profite din plin de aceste zile.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cei care se gândesc la o reconversie profesională au ocazia săptămâna aceasta să facă niște cursuri sau să aleagă să studieze un domeniu care îi încântă.

Luna Nouă din 9 septembrie ocupă pentru tine casa carierei, așa că aceste lucruri te preocupă intens zilele acestea. Poți primi o promovare sau chiar o mărire de salariu dacă ai avut rezultate bune în ultima perioadă. Vei fi în centrul atenției în preajma colegilor.

Unii te vor invidia pentru perioada bună prin care treci, însă alții se vor bucura sincer pentru ceea ce ți se întâmplă. Fii deschis la propuneri și la discuții, pentru că ai multe de învățat din ele și vei putea folosi aceste învățături și pe viitor.

În plan personal, cei care sunt implicați într-o relație se vor putea trezi că primesc reproșuri din partea persoanei iubite. Prea mult timp petrecut la serviciu sau prea mult timp petrecut alături de prieteni vor fi subiecte de discuții aprinse. Câteva zile împreună, departe de forfota orașului, v-ar putea ajuta să vă restabiliți legătura și să creați amintiri frumoase împreună.

O sumă mare de bani poate veni zilele acestea de la cineva

Nativii zodiei Săgetător sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la finanțe și la felul în care își drămuiesc banii. Să nu uite de datoriile pe care le au la ceilalți și să le achite la timp. Este o perioadă bună pentru a cumpăra niște lucruri de care au nevoie și poate vir găsi o ofertă bună. La finalul săptămânii, cineva drag le-ar putea oferi niște bani pentru a-și cumpăra anumite lucurur.

În această săptămână, nativii zodiei nu își vor face griji pentru sănătate. Se vor simți plini de energie și tot ce vor cere va fi să aibă mai mult timp să termine tot ce au început.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top