Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Vărsător. Pentru nativii zodiei Vărsător, se anunță o săptămână în care scot la iveală cele mai mari emoții, iar evenimentele la care sunt martori le va schimba viața pentru totdeauna.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Săptămâna începe cu o oportunitate uriașă de a primi un nou loc de muncă ori de a fi promovat la actualul loc de muncă. Acest lucru va aduce multă bucurie în sufletul nativilor Vărsător care vor avea această ocazie, dar și ceilalți din jurul lor se vor bucura sincer pentru ei.

Odată cu aceste șanse, vor putea veni și mai mulți bani în casă și totul se va schimba pentru ei, deoarece își vor permite să facă mai multe lucruri. În cazul în care vor primi mai mulți bani, nu ar fi rău să facă și niște economii pentru viitor, pentru că nu știi niciodată când poate veni o perioadă mai grea în viață.

Mai multe persoane dragi ar putea să le facă niște surprize nativilor Vărsător, așa că nu este deloc neobișnuit pentru aceștia să fie pe drumuri pentru a se asigura că invitații se simt bine. Însă alături de cei dragi nativii zodiei Vărsător își găsesc liniștea și au ocazia să afle lucruri noi, să fie ajutați și să primească suport sufletește în orice problemă pe care o întâmpină.

Nativii zodiei Vărsător nu se simt pregătiți să cunoască pe cineva nou

Cei care sunt singuri nu au mari șanse zilele acestea să cunoască o persoană nouă. Nu este contextul și nici nu se simt suficient de pregătiți pentru a cunoaște pe cineva. Începutul toamnei ar putea veni cu o altă stare de spirit, iar nativii Vărsător vor prinde curajul necesar să se facă plăcuți de o altă persoană.

În ceea ce privește starea de sănătate, nativii zodiei ar fi bine să fie ceva mai atenți zilele acestea la lucrurile care le produce o stare de strea majoră și să le evite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top