Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodiile care nu se implică emoțional într-o relație

Există bărbați care pur și simplu se feresc să se implice emoțional într-o relație, pentru a evita să fie dezamăgiți sau să fie legați de cineva. Iată care sunt zodiile care nu se implică emoțional într-o relație.

Când vine vorba despre nativii zodiei Balanță, despre bărbații acestei zodii se știe faptul că sunt extrem de cuceritori și de diplomați. Reușesc să facă impresie bună încă de la prima întâlnire și nu dau greș aproape niciodată când le atrage atenția o femeie.

Sunt experți în arta flirtului și cu doar câteva cuvinte cuceresc aproape pe oricine. Însă, tot despre nativii acestei zodii se știe faptul că au de multe ori tendința de a înșela, așa că tot timpul vor fi cu ochii și în alte direcții. Iar dacă sunt predispuși la adulter, atunci nu se vor implica emoțional foarte mult.

Citește și: Zodiile care au o misiune specială pe Pământ

Femeile care se îndrăgostesc de un bărbat din zodia Balanță trebuie să fie permanent extrem de atente cu imaginea lor personală, să epateze și să impresioneze. Astfel, mențin atenția bărbatului din viața lor.

Nu impune reguli bărbaților din zodia Vărsător

Nici bărbații Vărsător nu se pot lăuda cu faptul că se implică emoțional foarte mult, mai ales pentru că au setată în minte imaginea unei relații ideale și niciodată nu reușesc să găsească ceea ce își doresc. Din acest motiv, pot deveni distanți față de parteneră, iar aceasta va observa că nu se implică deloc emoțional.

Atunci când vine vorba despre relații, bărbații zodiei Vărsător au tendița de a experimenta foarte mult, de a ieși din tipar. Acest lucru îl fac în ciuda nemulțumirii partenerei. Nu suportă regulile, așa că dacă vrei să îl ții lângă tine toată viața, nu îi impune din primele zile de relație reguli. Rând pe rând, cu puterea ta de convingere, îl vei cuceri pas cu pas.

Pentru ca o femeie să îi intre în grații, va trebui să aibă o doză de curaj și să îl seducă, în primul rând, mental

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top